Căştile Sony WF-1000XM5 au o scăpare: mici, uşoare, se încarcă rapid

Scris de | 8 iunie, 2023
Căştile Sony WF-1000XM5 au o scăpare: mici, uşoare, se încarcă rapid

Sony pregăteşte un nou model de căşti TWS, pe care îl va lansa în perioada următoare. Se numeşte Sony WF-1000XM5 şi va fi o pereche de căşti mai mică, mai uşoară şi cu încărcare mai rapidă. Aparent acestea sunt căşti flagship.

Noua generaţie se axează pe confortul purtării şi încărcarea rapidă. Aceste buds vor avea o greutate de 5.9 grame, rezonabilă faţă de cele 7.3 grame ale lui XM4. Vor fi mai mici şi fizic, ca volum. Autonomia ar ajunge la un total de 24 de ore, fix la fel ca la predecesor. Totuşi, noile căşti vor avea şi funcţie de încărcare rapidă, astfel că 3 minute în toc le va încărca pentru o oră de utilizare.

Până acum era nevoie de 5 minute pentru a face asta. Tocul se va încărca atât via USB-C, cât şi via încărcare Qi wireless. Noul model de buds aduce captură vocală îmbunătăţită, dar nu e clar dacă prin microfoane mai bune sau procesare mai bună. Vor avea şi conectivitate multi point superioară, putând comuta uşor între dispozitivele la care sunt conectate.

Nu avem încă un preţ, dar ne putem orienta după predecesor. XM4 apărea în iunie 2021, pe la suma de 280 de euro. Nu excludem acum un preţ de 300 de euro.

Etichete: , , , , ,

Sursa: GSMArena