Sony lansează WF-1000XM5, cel mai nou model de căști true wireless de top

Scris de | 25 iulie, 2023
Sony lansează WF-1000XM5, cel mai nou model de căști true wireless de top

Sony anunță lansarea unui nou concurent de top în scena căștilor true wireless, WF-1000XM5. Modelul dispune de tehnologie de ultimă generație pentru a oferi o calitate superioară a sunetului și ceea ce Sony numește cea mai bună performanță de anulare a zgomotului de pe piață. Procesoarele de tip Real-time audio și microfoanele de înaltă performanță alimentează driverul Dynamic Driver X, proiectat special pentru reproducerea frecvențelor extinse, a sunetului de bas profund și a vocilor clare.

Modelul WF-1000XM5 dispune acum de trei microfoane pe fiecare cască, inclusiv microfoane cu feedback dual care îmbunătățesc performanța de anulare a frecvențelor joase. Acesta este cea mai mare evoluție făcută vreodată de Sony în ceea ce privește anularea zgomotului, ce are ca rezultat un sunet ambiental captat cu și mai multă acuratețe. Dezvoltat recent de Sony, Integrated Processor V2 deblochează potențialul procesorului HD Noise Cancelling QN2e. Combinația unică de tehnologii controlează cele șase microfoane, la nivelul ambelor urechi, pentru a oferi o calitate de anulare a zgomotului fără precedent, care poate fi adaptată pentru a oferi cea mai bună performanță pentru mediul utilizatorilor. 

Capacitatea de reproducere a frecvențelor joase a fost, de asemenea, îmbunătățită la modelul WF-1000XM5, datorită noului Dynamic Driver X. În plus, elementele intraauriculare cu izolare a zgomotului ale căștilor sunt realizate dintr-un material unic din spumă poliuretanică, aceasta reducând zgomotul din gama de frecvențe înalte. Dynamic Driver X este special conceput pentru reproducerea frecvențelor extinse, iar structura diafragmei combină mai multe materiale diferite pentru interior și margine, obținând note înalte clare și un sunet de bas profund și bogat, cu distorsiuni reduse.Prin combinarea noului procesor HD Noise Cancelling QN2e cu Integrated Processor V2 de la Sony, modelul WF-1000XM5 încorporează procesarea audio pe 24 de biți și amplificarea analogică de înaltă performanță.

Calitatea sunetului continuă să se afle în centrul designului WF-1000XM5, cu suport pentru High-Resolution Audio Wireless datorită LDAC, precum și DSEE Extreme pentru îmbunătățirea în timp real a conținutului muzical digital compresat. În plus, căștile dispun de 360 Reality Audio. Căștile WF-1000XM5 sunt echipate cu tehnologia de tip head tracking, care asigură o experiență de audiție realistă și imersivă, prin ajustarea automată a câmpurilor sonore pentru a compensa mișcarea capului. Sunetele sunt aliniate cu precizie cu ecranul smartphone-ului chiar și atunci când utilizatorii se află în mișcare.

Modelul WF-1000XM5 asigură acum cea mai bună calitate a apelurilor oferită până acum de un produs Sony din categoria true wireless, redând o voce clară în orice situație, indiferent dacă utilizatorii se află la birou, dacă lucrează de acasă sau sunt într-un spațiu public ori expuși unui loc zgomotos. 

Designul căștilor vine cu o textură îmbunătățită, lucioasă, iar forma lor este modelată după structura urechii umane, cu un design ergonomic care asigură o fixare sigură și stabilă. În plus, aceste căști sunt cu aproximativ 25% mai mici și cu aproximativ 20% mai ușoare decât modelul anterior (WF-1000XM4), ceea ce le face mai confortabile pentru a fi purtate pentru perioade îndelungate de timp.

Elementele intraauriculare cu izolare a zgomotului sunt fabricate dintr-un material exclusivist care nu numai că îmbunătățește potrivirea, ci și sporește confortul prin reducerea presiunii în ureche, datorită unei forme nou concepute. În plus, căștile sunt disponibile în patru mărimi diferite, inclusiv cea ultra mică SS, astfel încât utilizatorii să poată alege varianta perfectă în funcție de forma urechii lor. Căștile au un rating IPX4 ce le oferă rezistență la apă, astfel încât stropii și transpirația nu vor împiedica utilizatorii să se bucure de muzică, nici măcar atunci când merg prin ploaie. WF-1000XM5 utilizează materiale plastice reciclate și adoptă materialul original de hârtie Original Blended Material de la Sony pentru ambalaj.

Sony WF-1000XM5 vor fi disponibile începând cu luna august 2023, la un preț de aproximativ 1581 de lei. 

connect sambata la prima tv ora 11

Etichete: , , , ,