Superliga rămâne „in the game” și reînnoiește parteneriatul cu EA pentru EA SPORTS FC

Scris de | 27 iunie, 2023
Superliga rămâne „in the game” și reînnoiește parteneriatul cu EA pentru EA SPORTS FC

În plină perioadă de transferuri, Electronic Arts și Superliga anunță reînnoirea pe mai mulți ani a parteneriatului. Începând cu sezonul 2023-2024, parteneriatul dintre EA SPORTS FC și Superliga va include licențierea pentru toate competițiile din Superliga și toate cele 16 echipe, de la FC Farul Constanța, campioana acestui an, la cea mai recentă echipă promovată în ligă, Oțelul Galați – care a revenit în elita fotbalului românesc după 8 ani.

„Suntem bucuroși că prima ligă de fotbal a României va fi inclusă în EA SPORTS FC, care dă startul unei noi ere în fotbalul interactiv”, a declarat Justin Ștefan, Secretar General LPF. „Ne încântă enorm faptul că îi avem ca parteneri pe cei de la EA SPORTS în misiunea noastră continuă de a promova fotbalul în România și peste hotare”, a adăugat Justin Ștefan.

Reînnoirea parteneriatului cu Superliga este o condiție obligatorie pentru succesul EA SPORTS FC în România. Ne bucurăm deja de o prezență importantă în regiune prin studioul EA București, care contribuie constant la elemente importante din jocurile noastre. Autenticitatea e o valoare extrem de importantă pentru noi, iar prin acest parteneriat vom continua să le oferim fanilor din România și din lume experiențe captivante”, a spus David Jackson, VP Brand, EA SPORTS FC.

La debutul noului EA SPORTS FC, jocul va continua să ofere fanilor experiențe autentice inegalabile, oferind acces la peste 19.000 de jucători licențiați, 700 de echipe și 30 de ligi, cu sprijinul a peste 300 de parteneri globali din fotbal, ceea ce va oferi noi oportunități de creștere atât în fotbalul tradițional, cât și în ligile feminine. Fanii se pot înscrie pe easports.com/fc pentru a Intra în Club și a fi printre primii care vor afla noutățile, chiar înainte de anunțarea detaliilor despre joc, ce urmează în luna iulie.

connect sambata la prima tv ora 11

Etichete: , , , , , , , ,