Ubisoft pregăteşte un remake pentru Assassin’s Creed 4: Black Flag

Scris de | 2 iulie, 2023
Ubisoft pregăteşte un remake pentru Assassin’s Creed 4: Black Flag

Unul dintre cele mai apreciate jocuri din seria Assassin’s Creed este Assassin’s Creed 4: Black Flag. Acesta tocmai a avut parte de o confirmare cu privire la faptul că va primi un remake. Informaţia vine de la o sursă cât se poate de sigură, publicaţia de gaming Kotaku.

Studioul Ubisoft Singapore se ocupă de proiect, care se află în stadiul incipient de dezvoltare. Versiunea originală a jocului a fost dezvoltată de Ubisoft Montreal Studio şi lansată pe 29 octmbrie 2013. Era un titlu action adventure care spunea povestea lui Edward Kenway, un protagonist care trece de la munca de corsar la lupta între Liga Asasinilor cu Templierii în epoca modernă.

E unul dintre cele mai bune jocuri cu piraţi de pe piaţă şi include figuri istorice reputate, precum Blackbeard sau Charles Vane. Jucătorii explorează Indiile de Vest, mari şi oceane, în epoca de aur a pirateriei. Popularitatea jocului a dus la extinderea disponibilităţii sale. Pe 8 martie 2018 spre exemplu jocul a primit o versiune Simplified Chinese pe Uplay şi Steam, ajungând la un public mai larg.

Pe 6 decembrie 2019 a ajuns pe Nintendo Switch, ca parte a colecţiei Assassin’s Creed: Rebel Collection. Proiectul se află în faza incipientă de dezvoltare şi nu ar strica să vedem şi misiuni extra, personaje şi quest-uri în plus.

Etichete: , , , ,

Sursa: Gizmochina