Twitter devine prima reţea de socializare care impune o limită de postări vizualizate

Scris de | 3 iulie, 2023
Twitter devine prima reţea de socializare care impune o limită de postări vizualizate

Elon Musk a luat o decizie ciudată cu privire la Twitter, anunţată ca nuca în perete, în weekend. Se pare că pe viitor vom avea o limită la numărul de postări pe care le putem vedea pe zi.

Twitter va începe să impună limite cu privire la câte postări poţi vedea pe zi. Majoritatea utilizatorilor pot vedea în jur de 1000 de postări pe zi, în vreme ce abonaţii Twitter Blue pot vizualiza 10.000 de postări chiar. Motivul citat de Musk? Eliminarea unui nivel extrem de mare de data scraping şi a manipulării sistemului. E ciudat că în epoca în care toate aplicaţiile social media vor să te facă să petreci cât mai mult timp în ele, Twitter preferă să îţi pună o limită.

Musk a pus următoarele limite:

  • conturile noi neverificate pot citi 300 de postări pe zi
  • conturile neverificate pot citi 600 de postări pe zi
  • conturile Verified sunt limitate la 6000 pe zi

Aceste limite au ţinut câteva ore, după care Musk le-a convertit în 500, 1000 şi respectiv 10.000 de postări. Elon Musk a mai făcut aluzie şi la faptul că face asta spre binele nostru, pentru a limita adicţia de Twitter şi a ne mai scoate din casă. Vestea vine la puţin timp după ce Twitter a anunţat că va interzice utilizatorilor neînregistraţi din a vizualiza tweet-uri.

Toate vin după un scurt picaj al reţelei sâmbătă şi după ce Musk a eliminat 80% din forţa de muncă a companiei în câteva luni. Eroarea Twitter de sâmbătă a fost de tip „Rate limit exceeded”, iar gurile rele spun că are legătură cu spaţiul din cloud-ul Amazon.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , ,

Sursa: Android Authority