Elon Musk şi Mark Zuckerberg se vor bate într-o cuşcă în stil MMA

Scris de | 23 iunie, 2023
Elon Musk şi Mark Zuckerberg se vor bate într-o cuşcă în stil MMA

Într-un moment ce pare desprins direct din filmul Idiocracy, doi dintre cei mai puternici oameni de pe planetă au picat la o înţelegere pentru un duel fizic. Elon Musk şi Mark Zuckerberg şi-au aruncat glumiţe, aluzii şi insulte pe Twitter de luni bune, culminând cu invitaţia la o luptă în cuşcă.

Elon Musk a postat pe Twitter că e gata de o luptă în cuşcă cu Mark Zuckerberg. Asta în vreme ce şeful Meta a postat o captură de ecran cu postarea lui Musk, cu caption-ul „send me location”, o posibilă aluzie la replica trademark a lui Khabib, luptător prolific în UFC. Musk a continuat şirul de replici cu „Vegas Octagon”.

Octagon este numele cuştii folosite în luptele UFC, pe care le asociem cu Dana White ca manager şi Joe Rogan drept comentator, bun prieten al lui Musk de altfel. Elon va împlini 52 de ani în curând şi ar trebui să se lupte cu mai tânărul, dar mai firavul Zuckerberg, în vârstă de 39 de ani. L-a ameninţat deja că o să îi facă mişcarea „Walrus” (morsa), adică o să stea peste oponent şi nu va face nimic.

Apoi a postat clipuri scurte cu morse, ceea ce duce cu gândul că provocarea nu e chiar 100% serioasă. În plus, şeful Tesla a postat şi că nu face sport aproape niciodată. Între timp Zuckerberg se antrenează de ceva vreme în MMA şi a câştigat turnee de jiu jitsu. Plus a finalizat un antrenament cunoscut ca Murph Challenge, o probă pe care o dau puşcaşii marini şi care implică 100 de ridicări la bară, 200 de flotări, 300 de genuflexiuni şi mulţi kilometri alergaţi, toate dintr-un foc.

Etichete: , , , ,

Sursa: BBC