Uber lansează opţiunea Uber Boat, inaugurată în Mykonos

Scris de | 4 iulie, 2023
Uber lansează opţiunea Uber Boat, inaugurată în Mykonos

Uber îşi extinde serviciile de ride sharing dincolo de maşini şi lansează Uber Boat. Acest serviciu pe bază de închiriere de bărci a debutat pe insula greacă Mykonos.

Uber a lansat un nou serviciu în prima fază menit pentru turiştii din Grecia: Uber Boat. Este o premieră pentru companie, care oferă închirieri de bărci private direct din aplicaţie atât turiştilor, cât şi localnicilor. Un Uber Boat se rezervă în Mykonos la fel de uşor ca orice Uber oriunde, prin intermediul aplicaţiei.

Rezervările trebuie totuşi făcute cu 45 de minute înainte, iar turiştii sunt preluaţi de la unul din cele 25 de puncte de preluare de pe insulă. Cei care folosesc nouă funcţie pot opta pentu o ambarcaţiune rapidă cu capacitate între 3 şi 8 persoane. Preţurile se prezintă în avans in app şi se schimbă în funcţie de distanţă şi momentul rezervării. Dacă prindeţi un festival sau un final de party pe insulă aveţi chiar şi surge.

Se pot programa mai multe opriri şi împărţi tarifele cu prietenii. Serviciul e doar unul experimental, disponibil pe durata sezonului vacanţelor, când Mykonos atrage zeci de mii de turişti străini. Uber a luat decizia de a lansa acest serviciu după ce a observat o creştere cu 250% a numărului de vizitatori din SUA în Europa în ultimul an.

Uber a mai oferit călătorii cu barca şi înainte, prin Boat to Work în San Francisco în 2013. Recent a implementat Uber Boat şi în Londra, pentru navetişti, în parteneriat cu Thames Clippers, serviciu de feribot.

Etichete: , , , , ,

Sursa: luxurylaunches