Google Pixel 8 Pro se dezvăluie sub formă de prototip

Scris de | 5 iulie, 2023
Google Pixel 8 Pro se dezvăluie sub formă de prototip

Google nu a prezentat încă telefoanele Google Pixel 8 şi Google Pixel 8 Pro, pe care le păstrează pentru debut la toamnă, în octombrie. Tot atunci va sosi şi varianta finală de Android 14. Totuşi avem parte azi de o scăpare a lui Google Pixel 8 Pro, care apare sub formă de prototip.

Aflăm şi detalii despre specificaţii, precum faptul că telefonul are 12 GB RAM LPDDR5 şi un procesor Google Tensor G3. Fotografiile cu prototipul au apărut pe Reddit şi aparent provin de la cineva „afiliat cu Google”, conform sursei. Spatele prezintă un modul foto cu design similar cu cel de pe seria Pixel 7 şi seria Pixel 8.

Acolo apare şi noul senzor pentru temperatura corporală, care ar fi făcut furori în perioada pandemiei, dar e mai puţin relevant acum. Asta dacă nu cumva are alt scop sau Google nu ne propune o funcţie complet neaşteptată. Procesorul Tensor G3 e semnalizat sub numele de „Zuma – B1”, iar ecranul telefonului din imagini prezintă un Fastboot Mode, care indică prezenţa a 12 GB RAM LPDDR5 la bord, 128 GB stocare şi menţiunea „husky”, nume de cod asociat lui Pixel 8 Pro.

Telefonul ar avea o cameră foarte capabilă, cu senzor principal de 50 MP, unul Samsung care capturează cu 50% mai multă lumină decât la predecesor, alături de o cameră de 64 MP ultrawide Sony. Ecranul va fi unul plat şi nu curbat cum găsim pe Pixel 6 Pro şi Pixel 7 Pro. Telefonul mai are şi o baterie de 5000 mAh, cam aceeaşi capacitate de la Pixel 7 Pro şi un uşor salt de încărcare de la 23W la 27W.

Pe Reddit sursa „annoyingtoread” scrie că a primit terminalul de la cineva din echipa Google pentru testare.

Etichete: , , , ,

Sursa: Engadget