Apple oferă episoade premieră din seriale hit pe Twitter şi mai nou pe YouTube („Foundation”)

Scris de | 9 iulie, 2023
Apple oferă episoade premieră din seriale hit pe Twitter şi mai nou pe YouTube („Foundation”)

Apple face mutări ciudate şi ne oferă premiere din lumea serialelor pe alte platforme decât Apple TV+. Luna trecută a oferit primul episod din „Silo” pe Twitter pentru a promova primul său sezon. Acum că începe „Fundaţia” sezonul 2 ni se oferă primul episod pe YouTube.

Vă reamintesc că serviciul Apple TV+ nu este disponibil oficial în România, deci putem vedea conţinutul doar cu VPN sau… prin mijloace mai puţin legale. Începând de mâine, 10 iulie, veţi putea viziona primul episod din „Foundation” pe YouTube, înainte de debutul sezonului 2. Adaptarea live action a legendarei opere a lui Isaac Asimov a debutat în 2021, după o amânare provocată de pandemie.

În sezonul 2 din Foundation revine o parte din distribuţia originală, inclusiv Lee Pace, pe care îl ştim din „Halt and Catch Fire”, dar şi trilogia „Hobbit” şi excelentul „The Fall”. Jared Harris revine şi el în distribuţie, iar sezonul 3 ar fi deja în curs de filmare. Serialul spune povestea întinsă pe multe sute de ani a „Fundaţiei”, o trupă de exilaţi care descoperă că singura cale de a salva Imperiul Galactiv de distrugere este să îi provoace pe mai marii săi. E vorba despre o dinastie genetică, care conduce cu un pumn de fier galaxia.

După ce vizionaţi primul episod din sezonul 2 pe YouTube veţi avea parte şi de un Q&A live cu creatorul său, David Goyer.

Etichete: , , , , , , ,

Sursa: Engadget