Harman Kardon dezvăluie boxele Aurora Studio 5, Go+ Play 3 şi Luna

Scris de | 10 iulie, 2023
Harman Kardon dezvăluie boxele Aurora Studio 5, Go+ Play 3 şi Luna

Harman Kardon a împlinit 70 de ani de existenţă şi aniversează momentul special dezvăluind 3 boxe noi: Aurora Studio 4, Go+ Play 3 şi Harman Luna. Entitatea a fost pornită de către Dr. Sidney Harriman şi Bernard Kardon şi a devenit sinonimă cu calitatea audio în ultimele decenii.

Harman Kardon Aurora Studio 4 este produsă din materiale reciclate, primul produs Harman Kardon cu acest atribut. Vine cu un driver de bas download-firing, de 132 de mm, care se combină cu un setup 6 drive. Harman Kardon promite aici un sunet spaţios şi precis. 324 de cristale individuale sunt la bază pentru a crea un joc de lumini colorat, sincronizat cu muzica. Costă 360 de dolari.

Harman Kardon Go+Play3 este o boxă cu design standard, care vine cu un design semicircular. E fabricată din aluminiu şi materil textil şi are sticlă ranforsată deasupra, cu controale tactile. Vine cu drivere stereo 3 way, inclusiv un driver de bas expus cu sunet direcţionat în jos. Autonomia ajunge până la 8 ore şi suportă pairing cu o altă unitate la fel. Costă 380 de dolari.

Harman Kardon Luna este a treia boxă nouă şi e mai compactă decât celelalte modele. Oferă 12 ore de autonomie şi vine cu certificare IP67 pentru rezistenţa la apă şi la praf. Două unităţi ale sale pot face pairing pentru a oferi un sunet stereo. Costă 195 dolari.

Etichete: , , , ,

Sursa: Gizmochina