Bolt angajează: Vezi ce posturi sunt disponibile și cum poți să aplici

Scris de | 12 iulie, 2023
Bolt angajează: Vezi ce posturi sunt disponibile și cum poți să aplici

Bolt anunță o serie de posturi locale disponibile pentru inginerii IT care vor să lucreze în dezvoltarea soluțiilor software. România este printre puținele țări în care Bolt a dezvoltat un hub dedicat inginerilor, iar în a doua jumătate a anului compania urmărește să crească numărul lor cu 20%, până la aproximativ 100 de angajați. Aceștia dezvoltă sisteme care au rolul de a îmbunătăți aplicațiile Bolt și Bolt Food

Pe lângă pozițiile dedicate programatorilor, Bolt oferă oportunități de angajare pentru rolurile de management și coordonare a operațiunilor locale, atât pentru ride-hailing, cât și pentru cele de micromobilitate. În total, aproximativ 30 de job-uri sunt disponibile pe site-ul Bolt pentru București. În prezent, la sediul din capitală, Bolt are 270 de angajați în total.

Hub-ul de development software din România este cel mai mare din regiune, iar echipa locală de ingineri a jucat un rol important în proiectarea și dezvoltarea aplicației Bolt Food. De asemenea, multe dintre noile funcționalități care sunt dezvoltate periodic și devin disponibile în aplicațiile companiei sunt realizate aici, în colaborare cu alți ingineri Bolt din regiune.

Specialiști din România recrutați în ultimii ani de Bolt ocupă acum poziții regionale, lucrând fie din țară, fie din străinătate, iar competențele și dedicarea lor sunt foarte apreciate, fapt care deschide, de altfel, noi oportunități și pentru alți specialiști din țara noastră.

connect sambata la prima tv ora 11

Etichete: , , , , ,