Rapid va juca cu un sponsor nou din lumea tehnologiei pe tricouri

Scris de | 13 iulie, 2023
Rapid va juca cu un sponsor nou din lumea tehnologiei pe tricouri

Binance devine azi sponsor pe echipamentului FC Rapid, iar sigla și numele companiei vor apărea pe spatele echipamentelor de joc. Înnoirea parteneriatului cu clubul de fotbal continuă prezența companiei în România, ce a debutat cu deschiderea birourilor în țară, a continuat cu perechi de tranzacționare în monedă locală și NFT-uri unice dedicate sportului și muzicii românești.

Rapid a lansat, împreună cu Binance, la finalul sezonului fotbalistic trecut, în perioada 2 mai – 30 iunie o colecție de NFT-uri gratuite. Suporterii au avut șansa de a câștiga tricouri semnate de jucători, eșarfe, locuri VIP la meciurile Rapidului și chiar și criptomonede. Acesta a fost un pas major spre a aduce mai aproape de fanii fotbalului din România beneficiile Web3. Iar interacțiunile au continuat și pe stadion – pe parcursul sezonului precedent, Binance a susținut un concurs cu întrebări în pauza sau înaintea majorității meciurilor disputate acasă de FC Rapid.

În ultimul an, Binance a lansat nu mai puțin de patru perechi de tranzacționare cu RON, facilitând astfel românilor cumpărarea de criptomonede precum Bitcoin, BUSD, USDT și EGLD (MultiversX) mai ușor, folosind direct moneda locală. Platforma Binance este, în prezent, disponibilă 100% în limba română, inclusiv în componenta sa de educație, unde Binance Academy ajută românii să învețe gratuit despre criptomonede. De asemnea, sistemul de suport este disponibil și el în limba română, fiind asigurat de zeci de agenți de suport români.

În septembrie 2022, Binance a deschis și un centru tehnologic în Iași, în care se dezvoltă produse ale companiei disponibile la nivel global, unul dintre acestea fiind Binance Tax.

connect sambata la prima tv ora 11

Etichete: , , , ,