Uber lansează Uber Pink, o cursă specială cu ocazia premierei filmului „Barbie”

Scris de | 17 iulie, 2023
Uber lansează Uber Pink, o cursă specială cu ocazia premierei filmului „Barbie”

Uber, în parteneriat cu Vertical Entertainment, compania care distribuie filmul Barbie în România, anunță lansarea Uber Pink, o experiență unică pentru fanii Barbie din București. În ziua premierei internaționale, pe 21 iulie, bucureștenii vor avea oportunitatea de a păși în Lumea Barbie. Vineri, aceștia vor putea călători într-un Buick Invicta roz, o mașină vintage decapotabilă, amintind de estetica filmului mult așteptat.  

Uber Pink va fi disponibil gratuit pentru doritori în rondul Kiseleff, urmând o rută circulară predefinită menită să parcurgă frumusețea Bulevardului Kiseleff. Bucureștenii se vor putea bucura de experiența inedită între orele 12:00 și 21:00, pe 21 iulie. Pentru înscrieri, numărul de călătorii va fi limitat, fiecare durând aproximativ 20 de minute. 

Pentru a se bucura pe deplin de această experiență, este necesar ca doritorii să ajungă în rondul Kiseleff, pentru a fi asistați de personalul prezent la fața locului. Punctul de plecare va fi decorat cu mult roz, iar cei prezenți vor avea parte de surprize la fața locului, printre care și oportunitatea de a face fotografii pe „covorul roz”. 

Suntem încântați de parteneriatul cu Vertical Entertainment pentru a aduce o experiență unică bucureștenilor. Uber Pink oferă o experiență din Lumea Barbie, chiar și dacă doar pentru o călătorie. La Uber căutăm întotdeauna modalități noi de a adăuga puțină magie călătoriilor oamenilor, așa că suntem mai mult decât bucuroși să aducem Uber Pink în București”, declară Ana-Maria Borlovan, Head of Driver Operations la Uber, în regiunea Centrală și de Est a Europei

Etichete: , , , , , ,