Facebook primeşte un tab nou video, editare video îmbunătăţită

Scris de | 19 iulie, 2023
Facebook primeşte un tab nou video, editare video îmbunătăţită

Meta a anunţat o serie de actualizări pentru uneltele sale de creaţie video, explorare şi engagement de pe Facebook. E un aspect care avea nevoie de update de ceva vreme şi aflaţi ce e nou mai jos.

Meta afirmă că funcţionalitatea video e o cheie în cadrul companiei încă din anul 2007, când puteam posta clipuri scurte pe Feed. Ce e nou practic? Facebook a lansat tool-uri superioare pentru editare video, care fac creaţia de video mai accesibilă şi dinamică. Ele includ următoarele:

Seamless Editing: Meta a integrat capacităţi de editare de audio, muzică şi text în Reel-uri, permiţând utilziatorilor să temporizeze elementele creative şi să le suprapună şi editeze perfect în reel-uri.

Expanded Clip Editing Tools: utilizatorii îşi pot manifesta creativitatea ajustând viteza, inversând cursul timpului sau înlocuind părţi din video-urile lor

Enhanced Audio: poţi adăuga muzică la clipuri, explora muzica, în căutare de muzică nouă, lucra cu clipuri audio şi voice over-uri. Ideea este de a mixa sunetele potrivite în video-uri, asigurând o experienţă audio captivantă, în vreme ce scăpaţi de zgomot nedorit

HDR Video Upload: puteţi urca acum clipuri HDR direct de pe smartphone şi să le faceţi Reel-uri

Facebook a adus împreună şi diferite formaturi video pentru a fi mai uşor de explorat şi de interacţionat cu ele. Fostul Facebook Watch a fost rebranduit în tab-ul Video acum pentru a face experienţa mai concentrată. Avem parte şi de un feed vertical personalizat, recomandări de conţinuturi video, inclusiv Reel-uri, video-uri lungi şi content Live.

Sunt şi video-uri orizontale, nu doar verticale, ca secţiuni din reel-uri. Tab-ul Video va deveni în curând unul dedicat în zona de shortcuts.

Etichete: , , , ,

Sursa: fonearena