iPhone 16 Pro Max va avea o cameră periscop „Super Telephoto”

Scris de | 20 iulie, 2023
iPhone 16 Pro Max va avea o cameră periscop „Super Telephoto”

Nici nu a apărut iPhone 15 încă şi deja avem zvonuri despre iPhone 16. Întâi am aflat că iPhone 16 Pro Max va face saltul la o diagonală de 6.9 inch, iar acum descoperim că acelaşi model XXL va avea o cameră periscop „Super Telephoto”.

iPhone 16 Pro Max e aşteptat să debuteze în septembrie 2024 şi până atunci multe se vor schimba. Zvonacul Digital Chat Station din China pare totuşi convins că telefonul flagship Apple din 2024 va avea o cameră periscop „Super Telephoto”, cu adevărat ieşită din comun. Se referă la camera cu lungime focală de peste 300 mm, ceea ce ar fi o realizare inginerească uriaşă, având în vedere că iPhone 14 Pro Max lucrează acum cu 77 mm.

iPhone 15 Pro Max a fost asociat la rândul său cu o cameră periscop în diferite zvonuri, iar ediţia de la anul va primi un upgrade. Deducem şi că la anul iPhone 16 Pro va primi camera periscop de pe iPhone 15 Pro Max, în vreme ce iPhone 16 Pro Max va avea un sistem chiar şi mai avansat. Camerele Super Telephoto sunt folosite în general la captura de fotografie sportivă sau la fotografii ale animalelor în natură.

Sursa afirmă şi că iPhone 16 Pro Max va avea o cameră cu 12% mai mare ca senzor (1/1.14 inch) faţă de iPhone 14 Pro Max (1/1.28 inch). iPhone 15 Pro Max ar rămâne la dimensiuni de senzori similare cu ale predecesorului.

Sursa foto

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena