Huawei va lansa propriul Dynamic Island pe seria Mate 60

Scris de | 22 iulie, 2023
Huawei va lansa propriul Dynamic Island pe seria Mate 60

După realme şi pilula de pe realme C50, acum şi Huawei s-ar pregăti să imite Dynamic Island de la Apple pe seria Huawei Mate 60. E vorba despre o pilulă care preia contextual din pixelii din jur pentru a afişa informaţie relevantă.

Huawei nu e străină de decupaje pilulă în ecran şi am văzut aşa ceva şi pe Huawei P40 Pro şi Huawei Mate 40 Pro. Acum Huawei vrea să integreze o cameră duală şi senzor 3D ToF într-o pilulă decupată în zona de sus a ecranului lui Mate 60. Seria Huawei Mate 60 e aşteptată la toamnă, cu un procesor 5G aparent, dacă ne luăm după zvonuri.

Ar fi prima dată când Huawei poziţionează central o cameră selfie duală, o abordare de design adusă de Apple pe seria iPhone 14 Pro. Huawei a mai pus doi senzori în faţă pe telefoanele sale, încă din 2019 de la seria Mate 30 şi a adus asta şi pe seria P o scurtă perioadă de timp. Rămâne de văzut dacă în cazul lui Mate 60 vom avea parte şi de o pilulă Dynamic Island, care să afişeze informaţie relevantă în acea zonă.

Huawei ar putea crea notificări, aplicaţii, animaţii de încărcare, cronometre, indicaţii Petal Maps care să inconjoare perfect pilula. Există totuşi mereu riscul unui proces cu Apple pe această temă.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena