Gianluca Vialli, omagiat în EA SPORTS FC

Scris de | 26 iulie, 2023
Gianluca Vialli, omagiat în EA SPORTS FC

EA SPORTS FC îl omagiază pe Gianluca Vialli, celebrul fotbalist și antrenor italian care a decedat la începutul acestui an, anunțând că acesta va fi imortalizat în cadrul jocului drept FC 24 Hero.

Sportivitatea, determinarea, curajul, optimismul și reziliența sunt numai câteva dintre numeroasele calități pentru care Gianluca Vialli era îndrăgit. În acord cu familia lui Vialli, EA SPORTS FC va celebra parcursul său printr-o serie de inițiative organizate în colaborare cu fostul său club, Juventus FC. În parteneriat cu Marvel Entertainment, Vialli a fost ilustrat și printr-un  design inspirat de Marvel Super Heroes, fiind imortalizat ca legendă a jocului și ca model de urmat.

Vialli a fost un etalon în ceea ce privește caracterul, dar și calitatea, un atacant care i-a bucurat pe toți cei care au avut norocul de a-l vedea jucând. Farmecul său caracteristic și palmaresul său de trofee au fost la fel de memorabile – La Leggenda a cucerit Liga Campionilor UEFA alături de Juventus cu zâmbetul pe buze, câștigând inimile tuturor torinezilor și ale tuturor celor care i-au urmărit triumful. Un marcator care a stabilit recorduri de goluri, un reprezentant de seamă al Italiei pe scena internațională și un lider carismatic, Vialli a fost cu adevărat un Erou pe care îl urmăreai cu plăcere.

În plus, pe lângă includerea sa în joc, EA SPORTS va demara în această toamnă în onoarea lui Gianluca Vialli un proiect dedicat fotbalului amator  prin intermediul programului EA SPORTS FC FUTURES, un plan de investiții cu însemnătate pentru fotbalul amator de la nivel global, cu scopul de a dezvolta jocul pentru toți.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , , ,