Adio, Piemonte Calcio! Juventus este din nou „in the game”

Scris de | 26 iulie, 2022
Adio, Piemonte Calcio! Juventus este din nou „in the game”

După câțiva ani în care „Bătrâna Doamnă” nu și-a mai făcut apariția oficial în FIFA, fiind înlocuită de Piemonte Calcio, Juventus revine în cel mai mare joc de fotbal odată cu FIFA 23. EA și clubul italian au anunțat că au încheiat un nou parteneriat, pe mai mulți ani, care va readuce Juventus în seria FIFA odată cu noul titlu, programat pentru lansare pe 30 septembrie – FIFA 23.

În urma parteneriatului, EA SPORTS va deveni partenerul exclusiv de Sport Video Gaming al Juventus, incluzând integrarea autentică în cadrul jocului a stadionului Allianz al Juventus, dar și logo-ul echipei și echipamentele. Ambii parteneri sunt, de asemenea, încântați să lucreze într-o serie de inițiative de stil de viață și culturale care aduc noi oportunități în afara fotbalului.

Pe lângă parteneriat, fostul fotbalist Claudio Marchisio va beneficia de un card FUT Hero, iar actualul jucător Dušan Vlahović va fi ambasador al EA SPORTS FIFA 23. Marchisio este cunoscut pentru parcursul său în academia Juventus în drumul său către a deveni o legendă a clubului și un preferat al fanilor, câștigând numeroase titluri Scudetto, iar acum întărindu-și statutul cu un item Hero în jocul FIFA 23 Ultimate Team (FUT). Cardurile FUT Heroes sunt oferite unora dintre cei mai memorabili jucători sub formă de apreciere ce reprezintă momentele memorabile ce i-au transformat în favoriți ai fanilor. 

“Suntem încântați să întărim devotamentul nostru față de fotbalul italian prin acest parteneriat exclusiv cu Juventus”, spune David Jackson, VP of brand, EA SPORTS FIFA. “Acest club fenomenal înseamnă enorm, atât pentru noi, cât și pentru fanii noștri, și va facilita EA SPORTS în a continua să livreze cea mai autentică și cuprinzătoare experiență a fotbalului interactiv posibilă în FIFA 23 și mai departe.”

“Suntem mândri să ne întoarcem alături de EA SPORTS,” a spus Giorgio Ricci, Juventus Chief Revenue Officer. “Parteneriatul cu EA SPORTS este mai mult decât un parteneriat tradițional, suntem împreună în proiectul comun de a privi către viitor, de a le vorbi noilor generații, de a urma noile trenduri, cultură urbană și lifestyle. Am ales EA SPORTS pentru a face un pas înainte deoarece este un partener care ne împărtășește viziunea și ambiția. Suntem încântați să parcurgem acest drum alături de un brand ce se remarcă prin originalitate, unicitate și inovație, asemenea Juventus.”

Etichete: , , , , ,