HP este noul sponson al Wrexham AFC, echipa de fotbal a lui Ryan Reynolds și Rob McElhenney. Cum arată noile tricouri

Scris de | 31 iulie, 2023
HP este noul sponson al Wrexham AFC, echipa de fotbal a lui Ryan Reynolds și Rob McElhenney. Cum arată noile tricouri

Wrexham AFC a prezentat cea mai recentă achiziție a clubului: HP Inc. HP va fi partenerul de tehnologie al clubului, la nivel global, furnizând dispozitive și servicii care să ajute echipa de fotbal galeză, recent promovată, să aibă succes pe teren și în afara lui.

Clubul a anunțat vestea printr-un videoclip în care apar co-președinții Rob McElhenney și Ryan Reynolds explicând viziunea lor tehnologică pentru Wrexham.

„HP s-a născut într-un garaj în 1939 și a devenit una dintre cele mai importante mărci de tehnologie din lume. Wrexham Association Football Club s-a născut într-un bar în 1864 și a pornit pe drumul lucrurilor mărețe”, au declarat co-președinții Wrexham AFC, Rob McElhenney și Ryan Reynolds.

„Nu ne-am putea gândi la un partener mai bun în această cursă, pentru club și pentru comunitate. În plus, chiar avem nevoie de un upgrade pe partea de tehnologie. Sunt destul de sigur că, pe unele dintre computerele noastre, încă mai avem prăjitoare de pâine zburătoare salvate ca screensaver.”

Tehnologia HP – inclusiv laptopuri de înaltă performanță, accesorii pentru PC și servicii necesare pentru stilul hibrid de muncă – va fi folosită în tot clubul și în cadrul funcțiilor de back-office, precum și pentru a îmbunătăți experiența fanilor.

Pe lângă furnizarea de tehnologie inovatoare care să alimenteze următorul episod din povestea clubului Wrexham, HP își propune să aibă un impact în comunitatea locală. E un obiectiv care se înscrie în misiunea HP de a deveni mai sustenabilă și echitabilă prin accelerarea echității digitale, promovarea drepturilor omului și susținerea acțiunilor climatice.

Directorul executiv al Wrexham AFC, Humphrey Ker, a declarat: „Suntem încântați de parteneriatul cu HP – expertiza lor va ne fi de mare folos și este exact de ceea ce are nevoie clubul pentru a-și continua drumul, odată cu revenirea în Ligă. Ca parte a proiectului de reamenajare a stadionului, am acordat prioritate utilizării tehnologiei pentru a crea cea mai bună experiență pentru fani. Tehnologia și know-how-ul HP ne vor ajuta să realizăm acest lucru.”

Logo-ul HP va apărea pe mâneca tricoului de meci de la începutul sezonului 2023-2024, inclusiv în turneul de vară „USA Invasion” 2023 – unde Wrexham AFC întâlnește echipe precum Chelsea, Manchester United și LA Galaxy, în Carolina de Nord, California și Pennsylvania.

Etichete: , , , , , ,