iPhone 16 Pro ar urma să vină cu suport Wi-Fi 7 şi camera de 48 MP ultrawide

Scris de | 17 august, 2023
iPhone 16 Pro ar urma să vină cu suport Wi-Fi 7 şi camera de 48 MP ultrawide

Suntem la mai puţin de o lună distanţă de debutul seriei iPhone 15 şi e momentul propice pentru… zvonuri despre iPhone 16. Ce e drept am mai avut scăpări pentru aceste telefoanele din 2024 recent, dar acum apar şi detalii noi.

Se pare că iPhone 16 Pro şi iPhone 16 Pro Max vor avea suport Wi-Fi 7 şi o cameră de 48 MP ultrawide. Informaţiile vin de la Jeff Pu, analist tech de la firma de investiţii din Hong Kong Haitong International Securities. Dispozitivele Wi-Fi 7 vor putea trimite şi primi date prin benzile de 2.4 GHz, 5 GHz şi 6 GHz simultan, ceea ce înseamnă viteze Wi-Fi crescute, latente reduse şi conexiuni stabile.

Mai sunt şi tehnologii ca 4K QAM, care vor aduce Wi-Fi până la viteze de transfer de 40 Gbps, de 4 ori cât Wi-Fi 6E. iPhone 16 Pro şi iPhone 16 Pro vor primi upgrade-uri de cameră ultrawide, având senzori de 48 MP, care vor captura mai multă lumină, în special în medii slab iluminate. Modelele iPhone 14 Pro au deja camere principale de 48 MP care folosesc „pixel binning” pentru a combina date de la 4 pixeli de pe un senzor foto într-un „super pixel” pentru captura low light superioară.

Upgrade-ul de la iPhone 16 Pro înseamnă şi capacitatea de a face capturi de 48 MP ProRAW în mod ultrawide. Aceste fotografii vor păstra mai multe detalii în fişierul imaginii pentru o editare mai facilă şi imprimare la dimensiuni mari.

Etichete: , , , ,

Sursa: macrumors