Samsung deja testează un Galaxy Z Flip 6 cu o cameră upgradată

Scris de | 18 august, 2023
Samsung deja testează un Galaxy Z Flip 6 cu o cameră upgradată

Nici nu s-a lansat bine Samsung Galaxy Z Flip 5 şi iată-ne discutând deja despre Galaxy Z Flip 6. Acest viitor telefon pliabil cu clapetă tocmai a primit o scăpare importantă, care face referire la camera sa.

Trebuie spus că Z Flip 5 a debutat cu aceiaşi senzori foto de pe Z Flip 4, iar cel selfie e de pe vremea lui Galaxy S20. Publicaţia olandeză GalaxyClub a aflat cumva de la lanţul de furnizori că ni se pregăteşte un upgrade pentru la anul. Samsung Galaxy Z Flip 6 va primi mult aşteptatul upgrade. Publicaţia afirmă că Samsung a început deja testele cu prototipuri de Flip 6, cu o cameră principală de 50 de megapixeli.

Aceasta reprezintă un upgrade faţă de cea de 12 MP de pe Z Flip 5. Sursa nu a divulgat alte detalii despre senzor, dar e probabil vorba despre unul Samsung similar cu cele ce apar pe Galaxy S-urile din ultimii ani. Ştim că Galaxy Z Flip 6 are deocamdată numele de cod B6, iar Galaxy Z Fold 6 e cunoscut drept Q6.

Probabil că terminalele vor aduce procesoare Snapdragon 8 Gen 3, ecrane AMOLED cu pliu şi mai bine ascuns, refresh rate de 120 Hz. Ecranul cover de 3.4 inch de pe Z Flip 5 va rămâne probabil neschimbat minim 2 generaţii. Eventual va primi funcţii în plus.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena