Brandul AIWA revine în România, cu televizoare, boxe și nu numai

Scris de | 23 august, 2023
Brandul AIWA revine în România, cu televizoare, boxe și nu numai

Fondată în 1951, AIWA este o companie japoneză recunoscută pentru electronicele sale. În România s-a bucurat de un real succes în anii 90’ și la începutul anilor 2000. Combinele audio, boxele, video-urile dar și pick-up-urile au fost printre cele mai cunoscute gadgeturi AIWA. Prin parteneriatul încheiat cu MGT Educational, compania readuce pe piaţa din România o serie largă de produse electronice și gadget-uri. Printre produsele vedetă se numără gama de televizoare QLED, trotinetele electrice, tablete, căşti true wireless, platane și sisteme audio de toate tipurile.

Gama de televizoare AIVA include trei modele smart oferite în trei diagonale: 50 inch, 55 inch și 65 inch. Specificațiile cheie includ panourile pe 10-bit, tehnologiile Dolby Vision, Dolby Digital+, Dolby Audio Processing, HDR10+, HLG, DTS-X și modul Chromecast integrat. De asemenea, toate televizoarele sunt 4K, rulează Android 11 și sunt echipate cu panouri QLED.

Televizoarele pot fi găsite sub numele de cod QLED-865UHD-SLI (pentru varianta de 65 inch), QLED-850UHD-SLI (pentru varianta de 50 inch) și QLED-855UHD-SLI (pentru varianta de 55 inch), în oferta celor de la evoMAG (momentan).

AIWA F22-700/85 este o trotinetă electrică cu o autonomie maximă de 35 de Km, ce poate prinde 25km/h în modul Sport și 18km/h în modul ECO. Dispune de frânare regenerativă, suport pentru telefon mobil, un LED frontal pentru iluminarea drumului, lumină aripă spate şi running lights sub picioare. De asemenea, oferă un ecran cu informațiile necesare, precum şi opţiunea de a controla totul din aplicaţia mobilă. Trotineta suportă o greutate de maxim 100 de kg și se pliază ușor.

Din categoria audio, boxa tower TS-990CD vine cu 2.1 canale și o putere de 110W RMS, și poate susține o audiție pe termen lung pe o terasă sau într-un spațiu închis de mari dimensiuni. Design-ul îi permite să se integreze în orice locație modernă, iar difuzoarele mari și incintele de calitate vor oferi un sunet plăcut. Conectivitatea include cititor de CD-uri, Bluetooth 5.0, port USB și slot SD, astfel că poate reda muzică de pe orice dispozitiv. De asemenea, dispune de intrare AUX și cinci preset-uri de egalizator pentru muzică Rock, Jazz, Pop, Classic, Flat. Aceasta vine cu butoane de control ușor de accesat, un ecran LED pentru informații și o telecomandă.

AIWA MSBTU-300 este un microsistem HiFi accesibil ce vine echipat cu o conectică versatilă şi o putere de 20W RMS. Oferă atât o conectivitate Bluetooth 4.2 cât şi opţiuni mai clasice precum un CD player MP3, un port USB atât pentru redare cât şi pentru încărcare, dar și un emiţător radio FM.

Pentru cei pasionaţi de muzica pe vinil, AIWA oferă modelul APX-680BT, un pick-up modern cu un design clasic şi preţ atractiv. Acest model poate rula două viteze, dispune de auto stop și funcţie de control automat al vitezei de rotație, Anti Skating Tone Arm și un transmițător Bluetooth pentru cei ce vor să îl conecteze la o boxă aflată la distanţă (maxim 10m). De asemenea, fiind un pick-up modern, are porturi USB pentru conexiune la PC sau Mac.

În gama AIWA sunt incluse multe alte electronice, cum ar fi sisteme radio, ceasuri, telefoane, aer condiționat, purificatoare de aer, cuptoare cu microunde, tablete și multe altele.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , ,