LG lansează „televizorul-valiză”, StanbyME Go, pe care poți să îl iei cu tine la picnic

Scris de | 16 august, 2023
LG lansează „televizorul-valiză”, StanbyME Go, pe care poți să îl iei cu tine la picnic

LG nu este străină unor concepte care par cel puțin curajoase, iar de data aceasta surprinde cu StanbyME Go, un televizor care sălășluiește într-o valiză. Da, ai citit bine, StanbyME, pe lângă faptul că are un nume pe care parcă cineva a uitat să îl verifice de typos, „trăiește” într-o valiză, fiind astfel un televizor portabil, pe care îl poți lua cu tine într-o vacanță, la un picnic, sau doar să îl pui în curte și să îl strângi repede dacă vine ploaia.

Televizorul-valiză are un ecran de 27 de inchi, și un panou LCD 1080p, iar valiza în care se află include și difuzoare de 20 de watts și o baterie, capabilă să îl țină aprins timp de 3 ore. Ecranul său poate fi „aplecat, mișcat stânga-dreapta și rotit fie în landscape mode, fie în portrait mode, fie în table mode”, conform comunicatului de presă oficial al celor de la LG. Dacă te întrebi ce folosințe ar putea avea acel table mode, ei bine se pare că există anumite jocuri care sunt optimizate pentru touchscreen-ul lui StanbyME Go (pentru că da, are și așa ceva).

La interior, televizorul rulează software-ul webOS de la LG, astfel că vine cu toate aplicațiile de streaming de care ai nevoie. De asemenea, nu trebuie să te rezumi la touchscreen pentru a-l controla, ci ai inclusă și o telecomandă, care are locul ei special în valiză. LG mai spune și că televizorul oferă „suport pentru AirPlay și screen mirroring compatibil cu device-urile cu iOS și Android, Bluetooth și Wi-Fi”.

În ceea ce privește certificările, televizorul oferă atât Dolby Vision, cât și Dolby Atmos, din cele patru difuzoare ale sale. Nu apare vreo cifră cu privire la luminozitatea maximă a ecranului, însă ne putem aștepta ca aceasta să fie destul de redusă, ținând cont de bateria capabilă să reziste doar 3 ore. Există însă și un outdoor picture mode, pentru a face ecranul vizibil în lumina soarelui, dar și teme ambientale care să conlucreze cu spațiul în care te afli, precum un șemineu sau o plajă unde se aud valurile izbindu-se de mal.

LG StanbyME Go se va vinde doar prin site-ul companiei, astfel că nu vei putea să îl vezi în vreun magazin, și prețul său este de 999 de dolari.

Etichete: , , , , , , ,

Sursa: LG now sells this bizarre TV in a suitcase, and I must have it