Huawei Mate 60 are un spate în două nuanţe, corp metalic, cameră circulară

Scris de | 29 august, 2023
Huawei Mate 60 are un spate în două nuanţe, corp metalic, cameră circulară

Huawei Mate 60 este flagship-ul de toamnă pregătit de Huawei pentru 2023, iar el nu e străin de scăpări. Cea mai nouă implică fotografii hands on, care pun accentul pe tonalitatea duală de culoare a spatelui său.

Sursa este Digital Chat Station, care propagă scăparea pe reţeaua de socializare Weibo. Fotografia prezintă un spate metalic alb sus şi gri jos. Modulul foto aduce cu un Honor Lite din ultimii ani, dar şi Huawei a mai avut designuri de acest gen în trecut. Vedem şi că spatele e uşor curbat, pentru o priză mai bună în mâna utilizatorului.

Marea noutate a telefonului e că aduce un decupaj în formă de pilulă în ecran, inspirat de iPhone 14 Pro. Acolo va fi integrată camera selfie, alături de un senzor 3D ToF pentru deblocare facială şi selfie cu Bokeh. Are procesor Snapdragon 8 Gen 2 şi rulează HarmonyOS 4.0. Va suporta şi comunicare prin satelit, ca şi Mate 50 înaintea sa, apropo. Va extinde totuşi funcţionalitatea, prin comunicare pe două căi şi mesagerie text.

Ce e bizar e că după atâtea scăpări nu ştim mare lucru despre camera sa, în afară de diafragmă cu deschidere variabilă şi tehnologia XMAGE. Avem şi o posibilă dată de lansare şi anume 12 septembrie, pentru a lua faţa lui iPhone 15, care ar sosi pe 13 septembrie.

Etichete: , , ,

Sursa: Gizmochina