Huawei Mate 60 Pro lansat oficial, fără mare tam-tam; Are 3 orificii în ecran

Scris de | 30 august, 2023
Huawei Mate 60 Pro lansat oficial, fără mare tam-tam; Are 3 orificii în ecran

Huawei a surprins pe toată lumea pe 29 august, atunci când l-a anunţat pe Huawei Mate 60 Pro, fără mare tam-tam. Noul telefon a fost deja listat la precomanda la magazinul vmall, magazin online din China şi ştim detalii despre el.

Cel mai interesant lucru este acel trio de orificii decupat în ecran, acolo unde se afla camera selfe şi senzorul 3D ToF. În afară de asta, telefonul aduce upgrade-uri nu prea mari faţă de predecesor. Vorbim despre un ecran OLED LTPO de 6.82 inch, unul 10 bit, cu rezoluţie de 2720 x 1260 pixeli şi cu refresh rate adaptiv de 120 Hz.

Mate 60 Pro are protecţie Kunlun Glass de a doua generaţie aplicată peste panou. Trio-ul de orificii include acelaşi setup văzut şi pe Mate 40 Pro şi pe Mate 50 Pro, o cameră de 13 MP ultrawide selfie, alături de senzori ToF şi laser pentru scanarea facială tip Face ID şi Bokeh. În spate se afla un modul foto circular, care e misterios la capitolul zoom.

Include o cameră principală de 50 MP cu stabilizare optică şi PDAF, cea de pe Mate 50 Pro, cu diafragmă cu deschidere variabilă, plus o cameră de 12 MP ultrawide şi o cameră de 48 MP telephoto cu stabilizare optică şi autofocus. Telefonul suporta mesagerie prin satelit, prin servicii dedicate în China, iar bateria să de 5000 mAh suporta încărcare la 88W pe fir şi 50W wireless.

Rulează HarmonyOS 4.0, iar în Europa va sosi cu Android. Vne cu o tonalitate duala a spatelui, iar partea de sus e fabricată din ţicla pentru versiunile albă şi verde, iar cea mov şi neagră folosesc imitaţie de piele. Are şi 12 GB RAM şi 256, 512 GB sau 1 TB stocare. Preţul de pornire este de 900 de euro.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena