Flanco deschide un nou magazin în Alba-Iulia, în Carolina Mall

Scris de | 31 august, 2023
Flanco deschide un nou magazin în Alba-Iulia, în Carolina Mall

Flanco a deschis astăzi un nou magazin în Alba-Iulia, plasat în Carolina Mall, cel mai mare centru comercial din județ, inaugurat în aceeași zi. Cu o suprafață de 500 mp și dotări orientate spre sustenabilitate, precum etichete electronice și iluminare LED, cel de-al doilea punct de vânzare Flanco din oraș și-a întâmpinat primii clienți. Retailerul a pregătit oferte speciale cu ocazia inaugurării magazinului, dar și 100 de vouchere în valoare de 100 de lei, pentru primii 100 de clienți. Totodată, aceștia vor avea acces la întreaga suită de servicii pusă la dispoziție de Flanco la nivel național.

Toate cele 159 de magazine din rețeaua Flanco, aflate în 113 orașe ale țării, oferă clienților posibilitatea de a face cumpărături cu cardul de credit cu până la 40 de rate fără dobândă. Totodată, clienții care nu dețin un card de credit, au posibilitatea de a-și achita cumpărăturile în 3 sau 4 rate, direct cu cardul de salariu. De asemenea, pe tot parcursul anului, clienții pot beneficia de vouchere pentru electrocasnice mari în valoare de 300 de lei, prin programul Rabla al retailerului.

“Pe lângă produsele pe care le selecționăm pentru clienții noștri, serviciile oferite reprezintă o altă prioritate a noastră. Astfel, serviciile de finanțare avantajoase și diverse, cea mai extinsă perioadă de retur gratuit de pe piață, de 45 de zile, cu banii returnați pe loc, transportul gratuit, programul Rabla, opțiunea de asigurare produse – toate sunt avantaje pentru clienți, disponibile atât în orașele mari, cât și în cele mici”, spune Ionuț Cîrstea.

Magazinul Flanco din Carolina Mall este deschis de luni până duminică în intervalul orar 10:00-22:00, la adresa centrului comercial – strada Alexandru Ioan Cuza nr. 2.

connect sambata la prima tv ora 11

Etichete: , , , , ,