Altex deschide un nou magazin la Alba Iulia: Ce oferte avem cu ocazia lansării

Scris de | 30 august, 2023
Altex deschide un nou magazin la Alba Iulia: Ce oferte avem cu ocazia lansării

Altex România continuă să își extindă rețeaua sa națională de locații fizice și investește în deschiderea unui nou magazin în orașul Alba Iulia. Noua locație va fi disponibilă publicului începând cu 31 august în incinta Carolina Mall, oferind o gamă variată de produse electro-IT și categorii complementare, pe o suprafață comercială de peste 1300 mp. În perioada 31 august – 6 septembrie, clienții pot beneficia de oferte speciale la sute de produse.

Situat pe Strada Alexandru Ioan Cuza nr. 2, noul magazin dispune de un stoc variat de aproximativ 35.000 de produse și este echipat cu tehnologie de ultimă generație precum display-uri digitale, pentru o experiență îmbunătățită de cumpărături, și etichete electronice care asigură o mai vizibilitate sporită a prețurilor la raft.

Printre ofertele de care clienții pot beneficia în ziua deschiderii, se numără și aparatul de aer condiționat Vortex, care beneficiază de o reducere de aproape 50%, Wi-Fi și kit de instalare inclus dar și de smart TV Samsung UHD diagonala 125 cm, la 1383 lei și smartphone Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, la prețul de 4999 lei.

Cu ocazia deschiderii noii locații, Altex premiază 400 de clienți. Astfel, primii 100 dintre cei cu achiziții de peste 250 lei primesc un storcator de fructe Tefal, în timp ce  primii 300 de clienți ce fac achiziții de peste 150 lei primesc o cutie de măști medicinale de protecție.

În ziua inaugurării, noua locație Altex din Carolina Mall este deschisă publicului începând cu ora 10:00. Programul obișnuit al magazinului va fi de luni până duminică între orele 10:00 – 22:00. Toți cei care vor vizita magazinul în ziua deschiderii vor fi întâmpinați cu activități plăcute, precum un cooking show, degustare de cafea DeLonghi, și alte surprize.

Special pentru acest eveniment, Credex oferă 50% reducere la dobânda standard la creditul pe loc în magazin și până la 36 de rate fără dobândă prin cardurile de credit ale băncilor partenere. Campania este supusă unor termene și condiții și este valabilă în perioada 31 august – 6 septembrie pentru achiziția de bunuri, exclusiv din magazinul Altex din Carolina Mall.

connect sambata la prima tv ora 11

Etichete: , , , , , , , ,