Logitech lansează tastatura G Pro X TKL şi mouse-ul G Pro X Superlight 2

Scris de | 6 septembrie, 2023
Logitech lansează tastatura G Pro X TKL şi mouse-ul G Pro X Superlight 2

Logitech a lansat noi periferice de gaming, de această dată o tastatură şi un mouse care sunt deja la vânzare. E vorba despre Logitech G Pro X TKL Lightspeed (tastatură) şi G Pro X Superlight 2 (mouse). Avem detalii despre ele mai jos.

Logitech G Pro X TKL Lightsped este o tastatură de gaming wireless, care e gândită pentru profesioniştii în ale gaming-ului. Avem de-a face cu un model tenkeyless, cu butoane programabile, inclusiv controale media şi un roller de volum. Gamerii pot conecta tastatura prin Bluetooth sau via cablu USB-C la USB-A. Are capace de taste dual shot fabricate dn PBT, cunoscut pentru rezistenţa şi calitate.

În cutie se va afla un adaptor USB Lightspeed, o extensie de adaptor, un cablu de date de la USB-C la USB-A şi o husă de transport. Produsul vine pe negru sau alb. Costă 199 dolari.

Logitech G PRO X Superlight 2 Lightspeed Wireless Gaming Mouse este produs în colaborare cu gamerii PRO. Oferă o ţintă mult mai precisă şi oferă un senzor Hero 2, cu viteze de tracking de peste 500 de inch pe secundă (IPS) şi până la 32.000 de DPI. Mouse-ul oferă încărcare USB-C şi impresionează prin autonomia de 95 de ore. Cântăreşte doar 60 de grame.

În cutie se afla mouse-ul, un cablu de la USB-C la USB-A şi o bandă grip. Costă 159 dolari.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Gizmochina