Telefon pentru fani Barbie Movie: Nokia G42 5G roz se poate repara acasă

Scris de | 8 septembrie, 2023
Telefon pentru fani Barbie Movie: Nokia G42 5G roz se poate repara acasă

Nokia G42 5G a primit o versiune roz, ideală pentru fanii Barbie Movie. Telefonul era deja cunoscut pentru faptul că se poate repara acasă, DIY cu kituri iFixit, iar acum primeşte un boost de popularitate prin această versiune.

Nokia G42 5G So Pink e numele noii versiuni, care vine în completarea lui Nokia G42 5G So Purple. Avem de-a face cu un smartphone roz şi trendy, care costă 1199 lei. Promite autonomie medie de 3 zile, folosind o baterie de 5000 mAh. Corpul său este robust, rezistă la apă şi praf şi telefonul are şi un ecran LCD de 6.56 inch cu refresh rate de 90 Hz.

Camera principală are rezoluţie de 50 MP şi vine cu funcţii AI, Portret şi Night. Se încarcă rapid, la 20W via USB-C şi vine cu o baterie care îşi păstreaza 80% din capacitatea sa iniţială chiar s după 800 de cicluri de încărcare complete. Asta înseamnă 4 ani de încărcări. Telefonul rezistă cu brio loviturilo de zi cu zi, foloseşte Android 13 şi vine cu promisunea a 2 ani de actualizări de OS şi 3 ani de actualizări lunare.

Nokia G42 5G costă 1199 lei poate fi reparat acasă cu ajutorul kiturilor iFixit şi ghidurilor aferente. Kiturile de reparaţii încep de la 19.95 euro. Poţi schimba acasă ecranul crăpat, portul de încărcare defect şi chiar înlocui bateria sau capacul de pe spatele telefonului, toate acasă.

Etichete: , , , ,