Samsung Galaxy Ring va sosi în ianuarie 2024, va fi inelul smart mult aşteptat

Scris de | 11 septembrie, 2023
Samsung Galaxy Ring va sosi în ianuarie 2024, va fi inelul smart mult aşteptat

Samsung va avea un alt produs vedetă la evenimentul său Unpacked din ianuarie şi nu e vorba despre Galaxy S24 Ultra. Se pare ca vedeta va fi chiar inelul Samsung Galaxy Ring, care a primit multiple certificări în ultima vreme.

Există deja inele inteligente pe piaţă de ceva vreme, cel mai vizibil dintre ele fiind cu siguranţă Oura. Acum zvonacul Ice Universe ne spune că Samsung ar fi în sfârşit gata să îi ofere un rival. El va debuta odată cu seria Galaxy S24 în ianuarie 2024, iar Samsung are aşteptări foarte mari de la acest produs. Poate are şi de-a face cu faptul că va interacţiona cu un eventual headset smart al companiei sud coreene.

Vă reamintesc că şi Apple a vrut iniţial să folosească un inel inteligent pentru a controla headsetul Vision Pro. În vreme ce Galaxy S22 şi S23 au debutat în februarie, se pare că S24 va sosi în ianuarie. Cat despre inelul Galaxy Ring sau „Curio”, cum mai este cunoscut, el era gata să intre în producţia în masă în august, dar lucrurile au fost încetinite de aprobările medicale.

Vorbim despre un produs care poate monitoriza parametri legaţi de sănătate, de aici problemele. Samsung Ring va aduce funcţiile de sănătate de pe Galaxy Watch-uri în vreme ce renunţă la funcţiile clasice ale smartwatch-urilor. Încă nu e clar dacă va avea un display sau nu. Samsung vrea să atace o piaţă a oamenilor care s-au săturat să aibă un device de zeci de grame la încheietura pentru a le monitoriza sănătatea.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena