Apple Watch Ultra 2 prezentat: procesor S9 SiP, control dublu tap

Scris de | 13 septembrie, 2023
Apple Watch Ultra 2 prezentat: procesor S9 SiP, control dublu tap

Apple a dezvăluit două ceasuri la evenimentul Wonderlust de aseară, iar unul este cel de bază, Watch Series 9. Celălalt este mult mai performantul Apple Watch Ultra 2, care vine cu un ecran mult mai luminos, procesor puternic S9 SiP.

Apple Watch Ultra 2 e dotat cu noul procesor S9 SiP şi vine cu un ecran Always On Retina Display, cu o luminozitate maximă de 3000 de nits. E astfel cu 50% mai luminos decât predecesorul său şi cel mai luminos ecran creat vreodată de Apple. Rulează watchOS 10, care aduce un nou design pentru aplicaţii, Smart Stack şi noi experienţe de ciclism.

Plus funcţii pentru cei care vor să exploreze lumea de la exterior. Procesorul S9 SiP de pe Watch Ultra 2 livrează îmbunătăţiri la nivelul întregului sistem şi permite şi utilizarea lui Şiri direct de pe dispozitiv, fără a fi nevoie de utilizarea unei conexiuni Internet.

Cât despre gestul double tap, cu o simplă unire a degetului arătător cu degetul mare, utilizatorii pot controla Ultra 2, realizând acţiuni mai rapid şi comod. E vorba despre pornirea sau oprirea playback-ului, oprirea soneriei, realizarea unei fotografii de pe iPhone, pornirea sau oprirea unor aplicaţii de fitness.

Ceasul rezista cu brio în condiţii extreme, cu altitudini de la 500 de metri sub nivelul mării la 9000 de metri înălţime. Siri poate acum accesa şi loga date din aplicaţia Health, permiţându-le utilizatorilor să monitorizeze progresul şi să pună întrebări legate de sănătate.

Ceasul are o carcasă din titaniu, una de 49 mm şi vine cu protecţie din sticlă de safir. Autonomia este de 36 de ore în mod de utilizare normală şi până la 72 de ore în mod low power. Are şi EKG, senzor de temperatură, SpO2.

Va costa 799 dolari.

Etichete: , , , ,