Motorola Edge 40 Neo anunţat oficial: ecran de 144 Hz şi camera cu OIS la preţ bun

Scris de | 16 septembrie, 2023
Motorola Edge 40 Neo anunţat oficial: ecran de 144 Hz şi camera cu OIS la preţ bun

Motorola a adus în România în această săptămână un nou telefon midrange memorabil, Moto Edge 40 Neo. Avem de-a face cu un telefon stilat, cu nuanţe Pantone pe spatele acoperit cu piele, dar şi suficient de bun pentru gaming şi productivitate.

Acesta este un fel de Motorola Edge 40 ceva mai light, deşi pare a îi adopta acelaşi ecran şi aceleaşi camere. La interior găsim un procesor MediaTek Dimensity 7030, alături de 12 GB RAM şi 256 GB stocare, generos pentru un midrange. Are şi un ecran curbat pe margini, un P-OLED de 6.55 inch Full HD+, cu refresh rate de 144 Hz şi touch sampling rate de 360 Hz.

Beneficiază şi de certificare HDR10+, cititor de amprente integrat în ecran şi folosit pentru autentificare biometrică, dar şi un decupaj în ecran pentru camera selfie de 32 MP. În spate se află un senzor foto principal de 50 de megapixeli, cu stabilizare optică şi o cameră de 13 megapixeli ultrawide, cu unghi de 120 de grade şi autofocalizare pentru fotografii Macro.

Spatele vine în 3 nuanţe: Black Beauty acoperit cu plastic, Soothing Sea şi Caneel Bay, ultimele două în versiune cu piele vegană. Toate nuanţele sunt unele oficiale şi certificate PANTONE. Lista de dotări atractive nu se opreşte aici, avem şi certificare IP68, suport 5G, baterie de 5000 mAh cu încărcare la 68W.

În cutie se află un încărcător de 68W care duce bateria de la zero la 50% în 15 minute. Există şi o husă în pachet, una de această dată fabricată 100% din plante şi nu din silicon, pentru a proteja planeta. Telefonul rulează Android 13 şi are şi Ready For, care permite conectarea la monitor, tastatură şi mouse, pentru a simula un mediu desktop.

Preţ

Motorola Edge 40 Neo se vinde în România la preţul de 1599 lei.

Etichete: , , , ,