Altex a deschis primul său magazin în Balș

Scris de | 21 septembrie, 2023
Altex a deschis primul său magazin în Balș

Altex România își continuă planurile de dezvoltare și extinde rețeaua sa națională de locații fizice prin inaugurarea primului magazin Altex din orașul Balș, județul Olt. Noul magazin își deschide porțile pentru public începând cu 21 septembrie și devine, astfel, cel mai mare centru de tehnologie din Balș, oferind o gamă variată de produse electro-IT și categorii complementare, pe o suprafață comercială de peste 1.500 mp. În perioada 21 septembrie – 27 septembrie, clienții vor avea ocazia să beneficieze de oferte speciale la numeroase produse în cadrul Altex Balș.

„Suntem mândri să contribuim la progresul orașului Balș prin inaugurarea primului magazin Altex din oraș. Ca de obicei, scopul nostru este să facilităm viața comunității locale prin intermediul tehnologiei de ultimă generație la cel mai mic preț. Așteptăm un număr cât mai mare de persoane din comunitatea Balș la inaugurare, cu surprize și oferte pe măsură,”  a menționat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Magazinul situat pe Strada Nicolae Bălcescu, nr. 192, dispune de un stoc variat de produse. Altex continuă să își urmeze strategia de dezvoltare a energiei verzi și reducerea amprentei de carbon și pregătește implementarea unui sistem cu panouri fotovoltaice pe clădirea magazinului. Pentru a sprijini utilizatorii de mașini electrice, în parcarea magazinului va fi disponibilă o stație de încărcare.

În ziua deschiderii, noul magazin Altex din Balș va funcționa de la 8:00 la 21:00. Programul obișnuit din timpul săpămânii este de la 9:00 la 21:00, iar sâmbătă, magazinul funcționează între orele 9:00 și 20:00, iar duminică, între orele 9:00 și 18:00. Toți cei care vor vizita magazinul în ziua deschiderii vor fi întâmpinați cu o mulțime de surprize, precum caricaturi, modelare de baloane și face-painting.

Special pentru acest eveniment, Credex oferă 50% reducere la dobânda standard la creditul pe loc în magazin și până la 36 de rate fără dobândă prin cardurile de credit ale băncilor partenere. Campania este supusă unor termene și condiții și este valabilă în perioada 21 septembrie – 27 septembrie pentru achiziția de bunuri, exclusiv din magazinul Altex Balș.

Etichete: , , , , ,