Huawei Watch Ultimate Design, lansat oficial în România: Preț și disponibilitate pentru primul smartwatch placat cu aur produs de Huawei

Scris de | 2 octombrie, 2023
Huawei Watch Ultimate Design, lansat oficial în România: Preț și disponibilitate pentru primul smartwatch placat cu aur produs de Huawei

Huawei lansează în România Watch Ultimate Design, primul dispozitiv smart din categoria wearables, care îmbină finisajul din aur de 18K cu tehnologia companiei.

Prezentat pe 14 septembrie la Barcelona, ceasul se aliniază noii poziționări de brand, Fashion Forward, anunțată recent de Huawei, care arată interesul companiei de a dezvolta produse într-o direcție care se concentrează pe design.

Flagshipul Watch Ultimate

Ultra-flagship-ul Huawei Watch Ultimate, lansat la începutul acestui an, a primit multe evaluări bune, fiind apreciat pentru capabilitățile profesionale dovedide la scufundare, un exemplu fiind rezistența la 10 atm.

De asemenea, Watch Ultimate a primit premiul EISA Awards 2023-2024 Premium Smartwatch acordat de către Expert Imaging and Sound Association (EISA). Odată cu ediția originală, compania a decis să lanseze primul său smartwatch în ediție de aur. Huawei Watch Ultimate Design este realizat din aliaj de aur de 18K, cu un conținut de aur de 75%.

Bezelul este alcătuit din șase secțiuni din aur turnat, executate într-o matriță ceramică încălzită la temperatură înaltă. Coronița și butoanele de pe corpul ceasului sunt de asemenea realizate din aliaj de aur de 18K. Indecșii de pe bezel sunt placați cu aur, folosind tehnologia de placare PVD (Physical Vapor Deposition). După aceasta, se aplică un proces de gravare cu laser, în care caracterele ornate sunt gravate pe exteriorul smartwatch-ului printr-un proces laser în trei runde, la nivel de 5 microni, pentru a produce o textură mată.

După ce se adaugă aurul printr-o tehnologie de placare cu ioni în vid, se aplică un model de imprimare intaglio pentru a crea un efect de pudră aurie. Elementele aurii ale curelei sunt, și ele, placate cu aur.

Curea reglabilă adaptată închieturii mâinii

Watch Ultimate Design are o curea reglabilă, ușoară, cu mecanism de închidere tip fluture, care poate fi ajustată în funcție de dimensiunea încheieturii utilizatorului. Smartwatch-ul este dotat cu un cadran exclusiv.

Acesta este ornat cu o hartă aurie a lumii și include un modul care afișează ritmul cardiac în timp real, oferind utilizatorilor o experiență personalizată. În plus, utilizatorii pot alege din cele peste 25 000 de Watch Face-uri disponibile în magazinul oficial Huawei. Tehnologia și performanța vin cu o suită de funcții de sănătate și fitness. Cu ajutorul TruSeenTM 5.0+, ceasul permite utilizatorilor să monitorizeze diferite aspecte ale sănătății, de la sănătatea cardiovasculară la nivelurile SpO2.

Utilizatorii cu un stil de viață activ pot accesa 24 de activități pentru modul Sport profesional sau modul Expediție. Alimentat de Precision Dual-Frequency Five-System GNSS, ceasul vine cu o precizie de poziționare L5 și este, de asemenea, potrivit pentru călătorii pe uscat sau pe mare. Ceasul beneficiază de standardul de rezistență la apă ISO 22810 precum și de standardul EN13319, aplicat echipamentelor de scufundări, suportând scufundări la 100 de metri adâncime, în patru moduri diferite, fiind incluse aici scufundări tehnice și profesionale.

Watch Ultimate Design asigură, de asemenea, până la două săptămâni de viață a bateriei și vine cu o încărcare până la 25% din capacitatea bateriei în zece minute. Pentru a menține Huawei Watch Ultimate Design în stare bună, clienții beneficiază de servicii de întreținere și garanție internațională doi ani, garanție de calitate timp de un an în țările în care produsul este disponibil, precum și de transport gratuit în cazul reparațiilor, alături de multiple beneficii VIP.

Disponibilitate Huawei Watch Ultimate Design în România

Huawei Watch Ultimate Design este disponibil în România pentru precomandă pe Huawei Store începând cu 2 octombrie 2023, la prețul de 14 999 lei.

De asemenea, achiziția din Huawei Store aduce clienților o serie de avantaje premium:

  • Garanție 3 ani
  • Livrare gratuită
  • Livrare personală din partea unui angajat HUAWEI și un scurt training despre cum se configurează smartwatchul și cum se poate conecta la telefon
  • Plata în 12 rate fără dobândă
  • 14999 puncte HUAWEI ce pot fi transformate în discounturi viitoare
  • Transport gratuit pentru trimiterea și aducerea din centrul de service

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , ,