Revolut face upgrade-ul la versiunea Revolut 10 a aplicației. Ce e nou la aceasta

Scris de | 10 octombrie, 2023
Revolut face upgrade-ul la versiunea Revolut 10 a aplicației. Ce e nou la aceasta

Revolut, aplicația care are peste 3 milioane de utilizatori în România, a demarat roll out-ul celei mai recente versiuni, Revolut 10. Noul design al aplicației de digital banking este conceput pentru a face gestionarea zilnică a banilor mai ușoară, cu o atenție sporită pentru cei care folosesc Revolut ca un cont bancar principal. În condițiile în care în iulie 2023 numărul utilizatorilor români care folosesc Revolut ca un cont bancar principal a crescut cu o treime față de iulie 2022, banca digitală își extinde suita de produse și servicii cu o nouă versiune a aplicației, în care aduce îmbunătățiri la nivel de design și ierarhizare a funcțiilor.

Cu toate cardurile și conturile vizibile chiar din ecranul principal, clienții au la îndemână acum produsele care îi ajută să obțină mai mult de la beneficiile și avantajele oferite de Revolut și de la instrumentele de investiții. Principala îmbunătățire – mai multă libertate de mișcare pentru client, care își poate personaliza acum aplicația cu temele, widgeturile sau fundalurile preferate.

Trecerea de la un cont la altul se face mai ușor, din ecranul principal, ajutând utilizatorul să aleagă dintr-un meniu derulant contul în moneda preferată, indiferent că e vorba despre cont în lei, euro, dolari sau alte monede fiat, să aleagă Contul comun sau contul asociat copilului -Revolut <18.

O altă schimbare importantă de la Revolut 10 – Buzunarele din aplicație vor funcționa ca niște subconturi unde clienții își vor putea depozita fondurile pentru plata utilităților sau abonamentelor, de exemplu, sau vor putea face economii. Având o funcționalitate asemănătoare Seifurilor din versiunile anterioare, Buzunarele vor permite organizarea fondurilor economisite sau a rezervelor separat de contul principal, în diverse monede.

„Revolut 10 este un mare pas înainte pentru a ne ajuta clienții să facă din Revolut contul lor bancar principal. Am creat Revolut 10 cu intenția de a sprijini clienții să obțină o imagine clară a tuturor conturilor și fondurilor, într-un singur loc, și să navigheze cu ușurință printre funcțiile și produsele preferate. Creat pentru a face experiența clientului și mai intuitivă, sperăm că designul actualizat și clar îi va determina pe utilizatori să exploreze funcțiile și produsele existente despre care, poate, nu știau că le sunt la îndemână.”, a declarat Ivan Chalov, Revolut Head of Retail

Iată cum se poate face actualizarea aplicației de digital banking:

  • În Apple store sau Google Play, este căutată aplicația „Revolut”
  • Se alege opțiunea „Actualizează”
  • Odată actualizată, se verifică în telefon dacă versiunea disponibilă este Revolut 10
  • Se deschide aplicația Revolut din telefon și se accesează secțiunea Profil din meniu
  • Aplicația este gata pentru a fi personalizată după bunul plac
  • Notă: deoarece roll out-ul se va face treptat, utilizatorii sunt rugați să aibă răbdare dacă nu văd imediat în aplicație toate schimbările descrise anterior

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , ,