realme C51 oferă cameră de 50MP și încărcare rapidă la numai 729 lei

Scris de | 13 octombrie, 2023
realme C51 oferă cameră de 50MP și încărcare rapidă la numai 729 lei

realme au anunțat un nou telefon din seria Champion (C), modelul realme C51. Noul dispozitiv face parte din seria de buget a producătorului și oferă niște specificații foarte bune în categoria sa de preț. Cei de la realme au promis că fiecare lansare de telefon din această familie de produse accesibile va aduce cu ea o tehnologie nouă. Iar cum promisiunea trebuie ținută, noul telefon vine dotat cu o cameră foto de 50MP, capacitate de stocare de 128GB și încărcare rapidă la 33W – chestii pe care nu prea le vezi la telefoane sub 1.000 de lei, prețul recomandat de producător pentru noul model fiind 729 lei.

Camera de 50MP de pe realme C51 este vedeta lansării, fiind cel mai bun senzor în această categorie de preț. Senzorul are o deschidere f/1.8, alături de o lentilă P5, ceea ce face posibilă realizarea de poze la calitate mare. Altă caracteristică importantă al acestui telefon este încărcarea rapidă la 33W, care îți permite să încarci bateria până la 50% în 28 de minute. Capacitatea bateriei este de 5000mAh, ceea ce îți va asigura multe ore de funcționare cu o singură încărcare.

Comunicat realme C51

realme C51 este un telefon destul de mare, cu un ecran a cărui diagonală măsoară 6.74″. Panoul funcționează la 90Hz (pe bune Apple?) și are o luminozitate maximă de 560 nits. În partea de sus a ecranului găsim ceea ce producătorul numește Mini Capsule, un notch dinamic unde sunt afișate o serie de informații esențiale. Oare unde-am mai văzut asta? Pe partea de senzație la atingere, telefonul oferă aderență sporită pentru a fi manevrabil și confortabil în mână. Are o grosime de numai 7.99 mm și este disponibil în două nuanțe: Mint Green și Carbon Black.

Etichete: