Rainbow Six Siege va primi un magazin de skin-uri ca în Counter-Strike 2

Scris de | 13 noiembrie, 2023
Rainbow Six Siege va primi un magazin de skin-uri ca în Counter-Strike 2

Rainbow Six Siege este unul dintre cele mai populare shootere de pe piață, fiind unul dintre puținele jocuri care au rămas relevante mulți ani după lansare. Și în misiunea de a-și ține jocul relevant, cei de la Ubisoft au luat hotărârea ca Siege să primească un magazin de skin-uri. Această schimbare este foarte importantă și poate decide soarta jocului de-aici înainte, așa că modul în care este implementat contează foarte mult.

Conform companiei, magazinul de skin-uri din Rainbow Six Siege va folosi drept monedă R6 Credits, o valută premium fictivă pe care jucătorii o pot cumpăra cu bani reali, începând de la 5$ în sus. Îmi pare totuși bine că nu va fi nevoie să ne batem capul cu Quartz, încercarea de a intra în piața NFT a celor de la Ubisoft. Și în ciuda monedei folosite, sper că magazinul de skin-uri din Siege va lăsa jucătorii să decidă prețurile. Asta desigur, dacă cei de la Ubisoft vor să creeze o economie in-game care să atragă și mai mulți jucători.

Mișcarea asta este foarte importantă pentru un joc ca Rainbow Six Siege – este fix strategia care a adus CSGO pe culmile succesului și a dus la nașterea lui Counter-Strike 2. Dacă Ubisoft își joacă bine cărțile, Siege ar putea deveni un alt joc de referință pentru gamerii care vor să-și cumpere un PC. Dar să nu uităm că există și reversul medaliei, așa că înainte de orice concluzie, voi aștepta să văd planul în acțiune. Dacă vreți să fiți la punct cu noutățile și să aveți acces mai devreme la magazinul de skin-uri, vă puteți înscrie în programul Beta.

Etichete: