Assassin’s Creed Syndicate, disponibil gratuit pentru o perioadă limitată. De unde îl poți lua

Scris de | 28 noiembrie, 2023
Assassin’s Creed Syndicate, disponibil gratuit pentru o perioadă limitată. De unde îl poți lua

Cei care vor să își completeze colecția de titluri din seria Assassin’s Creed sau pur și simplu nu au avut ocazia să exploreze epoca victoriană portretizată în Assassin’s Creed Syndicate se pot bucura de o ofertă excelentă. Jocul care are loc în Londra secolului 19 poate fi descărcat gratuit, din Ubisoft Store, până la data de 6 decembrie. Acesta a fost ultimul titlu din serie până la trecerea francizei către stilul de joc mai RPG, odată cu Origins.

Povestea îi are în roluri principale pe asasinii gemeni Jacob și Evie Frye, și poți juca cu ambii, atât în timpul misiunilor, cât și în afara lor. Sunt de asemenea și o mulțime de figuri istorice pe care le vei putea întâlni în joc, precum Alexander Graham Bell, Karl Marx, Charles Darwin, Florence Nightingale sau Charles Dickens. Există și câteva DLC-uri, cel mai cunoscut dintre acestea fiind cel care îl include și pe Jack The Ripper, însă pentru acestea va trebui să plătești, dacă vrei să le joci.

Poți obține jocul gratuit de-aici, însă vei avea nevoie de launcher-ul Ubisoft Connect pentru a-l juca. Bineînțeles, nu este cel mai nou titlu din serie (pentru Assassin’s Creed Mirage găsești un review detaliat aici), însă free is free, deci e o ofertă de care e bine să profiți, cu atât mai mult dacă nu ai încercat niciodată titlul sau nu îl ai deja pe PC.

Etichete: , , , , , ,