Comedy Box se lansează astăzi în România și în lume: Cât costă un abonament și ce comedianți aduc conținut exclusiv pe noua platformă de streaming

Scris de | 12 decembrie, 2023
Comedy Box se lansează astăzi în România și în lume: Cât costă un abonament și ce comedianți aduc conținut exclusiv pe noua platformă de streaming

Astăzi se lansează ComedyBox.ro, platformă de streaming din România cu stand-up comedy și emisiuni originale, plus podcasturi exclusive.

În spatele Comedy Box, se află majoritatea comedianților din România, lista îi include pe Cristi, Toma, Sorin, Teo, Vio, Costel, Ioana Luiza, Mitran, Virgil, Mirică, Bogzi, Edi, Natanticu, Raul, Banciu, Maria Popovici, Mincu, Ioniță, Ciobanu, Mălăele, Frânculescu și Darius.

De astăzi, serviciul e disponibil la un preț de 7 euro pe lună. Dacă optezi să te abonezi direct pe perioadă de un an, abonamentul este de 84 de euro. Comedy Box va fi disponibil atât la nivel național, cât și internațional. Tot conținutul este disponibil la rezoluție 4K Ultra HD și poate fi accesat de pe 3 dispozitive diferite. În spatele unui singur cont, se pot crea trei profiluri diferite de utilizatori.

Momentan, Comedy Box se poate accesa doar prin intermediul unui browser web de pe telefon, tabletă sau laptop. Aplicații dedicate de Android și iOS vor fi disponibile la începutul anului viitor.

Comedy Box – Ce vedem la lansare

Din 12 decembrie, Comedy Box va include trei specialuri de stand-up comedy, Sorin Pârcălab – Sunteți Bogați?, Toma Alexandru – Comentezy ?!, Viorel Dragu – Toate la timpul lor. Un program special de Revelion va fi de asemenea disponibil.

Începând cu luna ianuarie, un nou special de comedie va fi adăugat lunar. Pe lângă acestea, aceeași platformă va facilita accesul la emisiuni precum Comedianți pe drumuri, Nu știu, zic, Povești pentru adulți, Râzi ca Prostu, Mincu & Maria Reality Show, Și da și nu.

Lista de podcasturi disponibile exclusiv prin Comedy Box va include Între show-uri, Ceva Mărunt, Niște Oameni, S-a și râs. Dacă în trecut acestea au mai fost disponibile și pe YouTube, din momentul lansării serviciului se vor putea viziona doar pe Comedy Box.

Etichete: , , , , , , ,