Lian Li ne prezintă primele ventilatoare de PC cu ecran LCD

Ventilatoarele tale au RGB, dar ale mele au LCD!

Scris de | 21 decembrie, 2023
Lian Li ne prezintă primele ventilatoare de PC cu ecran LCD

Pe vremuri erai cel mai tare din cartier dacă aveai Pentium 4, după care ai devenit și mai mișto când ți-ai cumpărat prima carcasă cu geam lateral, iar nivelul de „miștuozitate” a atins cote maxime odată cu ventilatoarele și componentele RGB. Iar acum, ești pe cale să devii ăl’ mai tare din parcare cu ventilatoarele Lian Li cu ecran LCD în centru. Și pe cât de inutilă pare funcția asta la prima vedere, posibilitățile de personalizare pe care le deschide pasionaților sunt foarte mari, și cred că vor avea priză la public.

Ventilatoarele Lian Li Uni Fan TL LCD sunt disponibile atât în format de 120mm, cât și ceva mai mari, la 140mm. Pe partea de culori, ai de ales între alb și negru. Dar la o astfel de născoceală, și ținând cont că e prima lansare de acest fel, prețurile sunt pe măsură: 47$ pentru versiunea de 120mm, respectiv 52$ pentru cea de 140mm. Iar dacă se întâmplă să-ți placă design-ul acestora în mod special, poți achiziționa și versiunile fără LCD la 33, respectiv 36$. Ventilatoarele au nevoie de propriul fan controller, însă acesta poate alimenta până la șapte vent-uri, deci este de ajuns pentru aproape orice tip de build, inclusiv unul cu două radiatoare și un fan de exhaust.

Producătorul s-a gândit și la cei care au nevoie să monteze ventilatoarele invers, astfel există și versiunea „Reversed” a ventilatoarelor Lian Li Uni Fan TL LCD. Compania specifică destul de clar că dacă vrei să folosești ventilatoarele montate invers, trebuie să cumperi această versiune deoarece montarea greșită poate duce la defectarea ecranelor. Dacă vrei să pui mâna pe un set de ventilatoare din acestea, Lian Li le-a băgat deja la pre-comandă fie cumpărate unul câte unul, fie în pachet format din trei. Kit-ul cu trei ventilatoare include și fan controller-ul necesar, astfel costul este cu 25$ mai mare decât prețul a trei bucăți luate separat.

Etichete: ,