Cât a vândut evoMAG în 2023?

Scris de | 31 ianuarie, 2024
Cât a vândut evoMAG în 2023?

evoMAG a anunțat astăzi că a încheiat anul 2023 cu vânzări de 42 de milioane de euro, evidențiind o creștere de aproximativ 20% față de anul 2022. În această perioadă, evoMAG a înregistrat cele mai mari vânzări în categoriile de produse „consacrate”, cum ar fi telefoanele mobile, laptopurile, componente, dar și în segmentul electrocasnicelor.

„Anul acesta, vom continua să ne axăm pe ceea ce știm sa facem cel mai bine, cu focus pe o competitivitate cât mai bună în promoții, și pe rapiditate în livrare. Ca și elemente strategice, în plus, vom dezvolta și mai mult partea de corporate și vânzare către companii. Avem în plan și listarea pe alte marketplace-uri din alte țări, precum Germania și Grecia, dar, momentan, sunt planuri incipiente în această direcție. Focusul evoMAG, în 2024, este pe optimizare și eficientizare pentru a avea promoții cât mai bune și a livra cât mai rapid către clienții actuali”, a declarat CEO-ul evoMAG, Mihai Pătrașcu.

Pentru 2024, evoMAG estimează investiții de aproximativ 500.000 de euro, sumă similară celei cheltuite în anul precedent. Majoritatea acestor fonduri vor fi orientate spre optimizarea proceselor logistice, pentru a îmbunătăți rapiditatea livrărilor și platforma din spatele magazinului online, dar și cu scopul de a îmbunătăți experiența de cumpărare și ușurința utilizării platformei pentru clienți.

evoMAG prevede, de asemenea, o creștere a afacerii de 10% – 20% pentru acest an, în funcție de evoluția segmentului corporate și a vânzărilor către instituțiile publice. Compania are în plan să dezvolte un departament specializat, mai extins, dedicat licitațiilor publice prin SICAP.

Etichete: , , , ,