Kaufland World, disponibil acum într-unul dintre cele mai populare jocuri pentru copii: Roblox

Scris de | 31 ianuarie, 2024
Kaufland World, disponibil acum într-unul dintre cele mai populare jocuri pentru copii: Roblox

Kaufland România introduce propria lume în cadrul aplicației Roblox, numită Kaufland World, unde participanții pot explora diverse jocuri și pot acumula puncte pentru Kaufland Card.

Kaufland World în Roblox permite particpianților să intre în joc cu un avatar clasic, pe care îl pot personaliza prin intermediul Kaufland Skin Shop. Pe măsură ce utilizatorii completează diverse activități și explorează harta, ei pot câștiga puncte de prospețime pentru a-și schimba aspectul avatarului. De asemenea, pot acumula puncte Kaufland Card, pe care le pot utiliza pentru a obține fructe și legume proaspete necesare în jocuri.

Kaufland World oferă acces la diverse jocuri, inclusiv:

  • Treasure Hunt – participanții trebuie să colecteze comorile ascunse într-o anumită parte a Kaufland World într-un timp limitat, ajutați de o busolă.
  • Freshness Run – participanții parcurg un traseu și încearcă să adune ingrediente proaspete pentru rețetele lor.
  • Mystery Soup, Smoothies, Cooking with Surprise – mini-jocuri în care utilizatorii trebuie să urmeze rețete și să folosească diverse ingrediente.
  • Food Waste Station – utilizatorii pot dona fructele și legumele obținute în joc în schimbul punctelor Kaufland Card.

Roblox este în prezent una dintre cele mai populare platforme de jocuri în rândul tinerilor, cu peste 65 de milioane de utilizatori activi zilnic. Platforma le permite utilizatorilor să creeze propriile jocuri și să se joace alături de alți participanți, reprezentând astfel o rețea socială și un studio de creație simultan.

Etichete: , , ,