Ochelarii smart cu AI care se încarcă într-un mod foarte comic

Scris de | 12 februarie, 2024
Ochelarii smart cu AI care se încarcă într-un mod foarte comic

Pe o piață care se află într-o continup ezvoltare, și despre care e încă devreme să facem presupuneri, din ce în ce mai multe companii se înghesuie să inoveze. Dacă unul dintre cele mai populare subiecte de pe internet în ultimele săptămâni a fost Apple Vision Pro, alimentat și de toate memele și stundt-urile făcute de uniii dintre cel mai celebri vloggeri, iată că mai există și produse care știu să mai și „glumească”.

Frame se numesc ochelatrii produși de un startup pe nume Brilliant Labs, ochelari care vin la pachet cu funcții de recunoaștere și traducere a textelor, AI generativ care reinterpretează obiectele din casa ta, spre exemplu, sau chiar și cu capacități de analiză a mâncării, și de „descompunere” a acesteia în ingrediente și valori nutriționale chiar în fața ochilor tăi. Însă alt aspect face din Frame o pereche cu adevărat unică de ochelari.

Modalitatea prin care Frame se încarcă este cel puțin comică, acesta fiind și un gag cu care producătorii speră să îmbunătățească ciferele de vânzare. Atunci când sunt în charging mode, ochelarii oferă un aspect amuzant, pe care îl poți vedea mai jos, descrierile suplimentare în acest caz nemaiavând sens.

În plus, ochelarii controlați vocal care vin la pachet și cu realitate augmentată (AR) permit utilizatorilor să-și folosească vocea pentru a efectua sarcini precum identificarea obiectivelor turistice, căutarea pe web a anumitor articole sau obținerea informațiilor despre nutriție pentru alimentele consumate. Aceste informații sunt afișate direct pe lentilă, oferind o experiență handsfree.

Etichete: , , ,

Sursa: These $349 smart glasses have ‘AI superpowers’ and a comical charging nose