Noi informații despre lansarea lui Samsung Galaxy Ring: Când va avea loc marele eveniment

Scris de | 20 februarie, 2024
Noi informații despre lansarea lui Samsung Galaxy Ring: Când va avea loc marele eveniment

Samsung ne-a oferit primele detalii despre Galaxy Ring în cadrul lansării seriei Galaxy S24, luna trecută. Acum, se pare că avem mai multe informații despre dispozitivul wearable, a cărui lansare se anunță iminentă.

ET News susține că Galaxy Ring este programat pentru lansare în cadrul unui eveniment Unpacked, care urmează să aibă loc în a doua jumătate a lunii iulie. La acest eveniment, punctul focal va fi, cel mai probabil, dezvăluirea lui Galaxy Z Fold 6 și Galaxy Z Flip 6.

Sursa citată mai adaugă că inelul inteligent va oferi funcționalitate ECG și „măsurarea fluxului sanguin”. În plus, e foarte probabil ca inelul să suporte plăți wireless și să permită controlul altor dispozitive (probabil e vorba de gadget-uri smart home).

ET News mai afirmă și că Galaxy Ring va fi disponibil în nu mai puțin de opt dimensiuni. Device-ul este aparent în stadiul de producție de prototipuri, însă se presupune că va trece la producția la scară largă în al doilea trimestru al anului.

În orice caz, o fereastră de lansare în luna iulie ar corespunde, în general, cu afirmația de pe LinkedIn a unui director din cadrul Samsung. Acesta menționat că Galaxy Ring ar fi, în teorie, programat pentru lansare în a doua jumătate a anului curent.

Etichete: , , ,

Sursa: Galaxy Ring launch window leaked, could pack plenty of features