Pixel Fold 2 vine cu un design schimbat și e mult mai subțire

Scris de | 22 februarie, 2024
Pixel Fold 2 vine cu un design schimbat și e mult mai subțire

Noi randări cu Pixel Fold 2 au apărut și se pare că avem parte de o schimbare de design importantă pentru pliabilul celor de la Google. Postate de leaker-ul Steve Hemmerstoffer (OnLeaks), pe site-ul SmartPrix, acestea ne oferă cea mai bună privire la cum va arăta noul pliabil al gigantului american, care este așteptat să se lanseze mai târziu în acest an.

Schimbarea principală pe care o putem observa se leagă de ansamblul de cameră, al cărui aspect a fost schimbat. A dispărut acea bară în care se adăposteau toți senzorii de pe Pixel Fold și a fost înlocuită de un ansamblu dreptunghiular, care are acum 3 camere (dintre care una pare să fie tele) și diferiți senzori. De asemenea, nu pare că va avea senzorul de temperatură pe care îl găsim pe Pixel 8 Pro.

De asemenea, avem parte și de schimbări la nivel de display-uri. Cel extern pare să fie acum mai înalt și mai puțin lat decât cel de pe Pixel Fold, având o dimensiune de aproximativ 6,4 inchi. Display-ul intern, care se pliază, are 7,9 inchi și ar putea să aibă o cameră integrată sub ecran, similar cu ce găsim pe Galaxy Z Fold 5, la care se alătură un alt senzor încă necunoscut. Și marginile par să fie ceva mai mici.

În ceea ce privește grosimea device-ului, și aici sunt vești bune, pentru că pare că are o construcție ceva mai subțire – 5,27mm grosime când e în format deschis și 10,54mm în format pliat (cu aproape 2mm mai subțire în cel din urmă). Nu ne așteptăm ca Google să anunțe lansarea lui Pixel Fold 2 până prin luna mai, dar sunt șanse ca acesta să vină direct cu un nou procesor Tensor G4 la interior, cu 16GB de RAM.

Etichete: , , , ,

Sursa: Pixel Fold 2 renders show off polarizing camera design and other details