Honor Magic6 Pro, lansat oficial în România: Preț și specificații complete

Scris de | 26 februarie, 2024
Honor Magic6 Pro, lansat oficial în România: Preț și specificații complete

Honor a dezvăluit noua sa strategie în cadrul evenimentului ce a avut loc duminică, 25 februarie, la Barcelona, prin introducerea experiențelor cross OS susținute de AI și o interfață de utilizator bazată pe intenție, precum și o gamă de dispozitive inteligente. În cadrul prezentării, Honor a anunțat lansarea globală a smartphone-ului Magic6 Pro, care dispune de AI integrată la nivel de platformă.

Cea mai recentă adiție a gamei de flagship-uri Magic Series, Honor Magic6 Pro primește îmbunătățiri la fotografie, ecran, performanță și experiență de utilizare bazată pe AI. În plus, compania a dezvăluit MagicOS 8.0, cea mai recentă versiune a sistemului său de operare bazat pe Android. Aceasta introduce inteligența artificială integrată la nivel de platformă HONOR și prima interfață de utilizator bazată pe intenție.

Funcțiile Magic Capsule și Magic Portal

Cu Magic Capsule și Magic Portal, Magic6 Pro oferă utilizatorilor o experiență mai personalizată și mai intuitivă. Cu o atingere a bannerului de notificări din partea de sus a ecranului, Magic Capsule se extinde pentru a furniza informații suplimentare și opțiuni conexe, oferind utilizatorilor acces la resurse. Magic Portal se folosește de AI pentru a înțelege mesajele și comportamentul utilizatorilor, transformând sarcini complexe într-un proces mai simplu.

De exemplu, inteligența artificială a Magic Portal recunoaște rapid adresele dintr-un mesaj text și direcționează utilizatorii către Google Maps. De asemenea, pentru rețelele sociale precum TikTok și Facebook simplifică accesul și distribuirea informațiilor, permițând utilizatorilor să transmită detaliile rezervării sau rezultatele căutărilor online printr-o glisare. Mai mult, Magic Portal facilitează experiențele de cumpărături bazate pe imagini, ghidând utilizatorii către platformele unde pot găsi și achiziționa articolele dorite.

Honor Magic6 Pro: Camera Foto

De asemenea, Honor aduce și viteze de captură îmbunătățite și instantanee ceva mai clare. Cu sistemul de cameră Falcon, alimentat de un model AI antrenat cu o bază de date de 28 de ori mai mare față de generația anterioară, Magic6 Pro include AI Motion Sensing Capture, un algoritm de captare AI care prezice și surprinde anumite momente în definiție înaltă.

În plus, cel mai recent sistem de camere introduce un teleobiectiv de 180MP (f / 2.6, OIS) cu zoom optic de 2.5x și zoom digital de până la 100x. Magic6 Pro dispune, de asemenea, de o cameră Ultra Wide de 50MP (f.2.0, EIS) și o cameră principală de 50MP cu diafragmă variabilă (f/1.4 și f/2.0, OIS).

Honor NanoCrystal Shield

Honor Magic6 Pro oferă îmbunătățiri ale rezistenței displayului la căzături. Certificat de SGS cu Five Star Overall Glass Drop Resistance în scenarii multiple, ecranul folosește materiale de ultimă generație, cu o creștere de 50% a densității cristalului, îmbunătățind capacitățile de absorbție a șocurilor de până la 10 ori în comparație cu sticla obișnuită.

Pe lângă durabilitate, Magic6 Pro dispune de un ecran All-range Low-power LTPO Eye Comfort Display de 6,8 inci, care oferă o experiență vizuală mai bună. Printre acestea se numără tehnologia PWM dimming de 4320Hz, reglaj dinamic al luminozității, display personalizabil cu ciclu circadian și funcția Nature Tone, care ajustează temperatura culorii ecranului pentru a se potrivi luminii naturale.

Performanță

Honor Magic6 Pro este echipat cu Snapdragon 8 Gen3, oferind o creștere cu 30% a performanței CPU și cu 25% a performanței GPU pentru noile dispozitive, în testele realizate de companie. În plus, platforma mobilă Snapdragon 8 Gen 3 oferă experiențe de gaming mai bune cu o eficiență sporită a bateriei.

Noua baterie de 5600mAh oferă performanță la temperaturi mai scăzute, permițând vizionarea a 81 de minute de YouTube la -20°C cu doar 10% baterie rămasă. În plus, cu tehnologiile de încărcare Wired SuperCharge de 80W și Wireless SuperCharge de 66W, utilizatorii pot încărca Magic6 Pro la 100% în 40 de minute.

Honor Magic6 Pro: Culoare și prețuri

Honor Magic6 Pro este disponibil în culorile Black și Epi Green, începând de la 5999 de lei.

Etichete: , , , , ,