Cam cât de proaste sunt, de fapt, husele FineWoven de la Apple: Utilizatorii reacționează cu fotografii

Scris de | 27 februarie, 2024
Cam cât de proaste sunt, de fapt, husele FineWoven de la Apple: Utilizatorii reacționează cu fotografii
FOTO via @paramaggarwal (X)

Husele FineWoven lansate de Apple odată cu prezentarea oficială pentru lineup-ul iPhone 15 au avut rolul de a înlocui mult apreciatele huse de piele care, deși nu se țineau nici ele prea bine în timp, reușeau cumva să capete un aspect rugged sau „personalitate” așa cum ar spune unii oameni. Se pare că noile huse ale companiei californiene sunt efectiv de proastă calitate, iar foarte mulți clienți sunt pe deplin nemulțumiți.

Băieții de la 9to5Mac au decis să investigheze mai departe și au dat peste contul de X (ex. Twitter) al lui John Gruber, jurnalist și insider al industriei de tehnologie de peste Ocean. Acesta, și el la rându-i nemulțumit fiind de produsele FineWoven a decis să facă un sondaj pe contul său, unul care este urmărit de peste 350.000 de utilizatori. Iar rezultatele poll-ului au fost exact cele la carer vă așteptați cu toții. Vedem mai jos câteva dintre reacții, însoțite și de probele foto.

De altfel, publicația citată mai devreme mai punctează că a organizat propriul sondaj despre husele FineWoven de la Apple, unul care ne arată că direcția este aceeași. Practic, mai toți cei care au cumpărat produsul sunt de părere că nu se apropie nici măcar tangențial de calitatea cu care Apple ne-a obișnuit și că este unul dintre cele mai proaste produse dezvoltate vreodată în Apple Park.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , ,

Sursa: FineWoven cases are junk, say majority, sharing photos of peeling and scratches