Dacă ai un iPhone mai vechi poți spune adio aplicației Zoom

Scris de | 29 februarie, 2024
Dacă ai un iPhone mai vechi poți spune adio aplicației Zoom

Zoom a adus un update recent pe pagina de suport cu noile versiuni suportate în ceea ce privește device-urile iOS și a dezvăluit planurile de a renunța la suport pentru anumite versiuni ale sistemului de operare de la Apple. Cea mai recentă actualizare Zoom aduce o serie de caracteristici noi și îmbunătățiri, dar și un avertisment pentru utilizatorii care dețin iPhone-uri mai vechi. Aceștia ar putea să nu mai poată folosi Zoom începând din luna viitoare.

Jurnalul de modificări al ultimului update Zoom menționează că asta este ultima versiune de aplicație care va oferi suport versiunilor iOS 11 și 12. Acest lucru înseamnă că următoarea actualizare, programată pentru martie, va oferi suport doar dispozitivelor iOS care rulează pe iOS 13 sau mai nou. Dacă deja ai făcut upgrade la iOS 13, atunci nu trebuie să-ți faci griji cu privire la schimbarea care va să vină. Practic, dacă încă ai un iPhone 6 sau mai vechi, nu vei mai putea folosi Zoom,

În ceea ce privește Zoom, cea mai recentă actualizare introduce unele funcții noi, precum modul ”all screens” și auto-switch către/de la Waiting Room. De asemenea, e vorba și despre câteva caracteristici noi la Mail și Calendar incluse în această actualizare, cum ar fi capacitatea de a dezactiva efectele sonore Zoom Mail și unele îmbunătățiri ale notificărilor de calendar Zoom.

Nu în ultimul rând, cea mai recentă versiune a Zoom poate ascunde date sensibile în timpul unui apel. De exemplu, atunci când această caracteristică este activată, va elimina sunetele și tonurile utilizatorului atunci când apasă o tastă pe telefon sau ecran în timpul unui apel. În loc de numere reale, aplicația va afișa acum asteriscuri (*).

Etichete: , , ,

Sursa: Zoom will no longer support certain iOS devices starting next month