Razer lansează două microfoane noi pentru streameri și gameri

Scris de | 6 martie, 2024
Razer lansează două microfoane noi pentru streameri și gameri

Razer dezvăluie două noi adiții la gama audio: Razer Seiren V3 Chroma și Seiren V3 Mini.

Razer Seiren V3 Chroma: Design și Funcționalitate

Razer Seiren V3 Chroma dispune de un sistem care îi permite să lumineze în funcție de evenimentele din joc. Astfel, Iluminarea Stream and Game Reactive controlată de Razer Chroma RGB reacționează la evenimentele din joc și la alertele de pe stream cu efecte de iluminare.

Nucleul lui Seiren V3 Chroma este condensatorul supercardioid, care surprinde mai multe nuanțe ale vocii utilizatorului și un model de captare mai îngust care minimizează zgomotul de fundal.

Senzorul Multi-Function Tap-to-Mute al lui Seiren V3 Chroma este un fel de centru de comandă. Astfel, utilizatorii pot controla ieșirea audio, inclusiv funcțiile de mute/unmute, pot regla iluminarea și controla funcția digital gain limiter.

Razer Seiren V3 Mini

Seiren V3 Mini încorporează funcționalități mai multe într-o formă ceva mai compactă. Acestea includ un senzor Tap-to-Mute pentru oprirea sunetului, cu un indicator LED care oferă control și feedback, onboard audio mixing prin intermediul Razer Synapse și performanțe audio mai bune.

În plus, condensatorul de 14 mm este conceput pentru captarea mai clară a vocii, fiind bun în special în cazul frecvențelor mai înalte. Modelul de captare supercardioid al lui Seiren V3 Mini izolează vocea vorbitorului. Adăugarea senzorului Tap-to-Mute cu indicator LED oferă control și feedback, pentru transmisiile live sau pentru comunicările din joc.

PREȚURI & DISPONIBILITATE

Razer Seiren V3 Chroma – 149.99 Euro

Razer.com, RazerStores & Partenerii Autorizați – Disponibil începând cu 29 Februarie 2024

Razer Seiren V3 Mini – 59.99 Euro

Razer.com, RazerStores & Partenerii Autorizați – Disponibil începând cu 29 Februarie 2024

Etichete: , , ,