Bookster este disponibil acum și într-o aplicație de mobil

Bookster anunță lansarea aplicației de mobil, care va furniza abonaților din comunitate acces mai facil la conținutul platformei, împreună cu recomandări personalizate. Prin intermediul acestei aplicații, serviciul Bookster devine mai accesibil pentru fiecare cititor, prezentând constant idei noi de lectură selectate pentru a fi cât mai relevante. Utilizatorii vor beneficia de acces instant la cărțile din platformă, precum și de instrumente suplimentare dedicate celor care își doresc să folosească lectura ca modalitate de relaxare sau de dezvoltare personală și profesională.

De la prima interacțiune cu aplicația, utilizatorii își completează profilul de cititor și primesc recomandări personalizate pe baza unor noi algoritmi: : „Am plecat de la ideea că e imposibil să găsim doi cititori la fel, așa că vrem ca recomandările pe care le oferim să fie așa cum sunt persoanele care le primesc: unice. Aplicația este gândită în așa fel încât să învețe mai departe din experiența fiecărui cititor cu Bookster și să devină, cu cât este mai folosită, tot mai utilă, oferind și mai multă valoare celor care o utilizează constant.”, a declarat Teodora Rădulescu, CEO al Bookster.

Special pentru această aplicație, Bookster a introdus un sistem de gamification menit să transforme obiceiul cititului într-o activitate mai distractivă și mai ușoară. În funcție de acțiunile întreprinse, abonații pot avansa la diferite niveluri, pot acumula puncte și pot obține insigne care să marcheze progresul lor ca cititori fideli și implicați. Aplicația este deja disponibilă gratuit atât pe Android, cât și pe iOS, putând fi descărcată din Google Play sau App Store.

Ne-am dat seama în cei zece ani de Bookster că oamenii citesc mai mult atunci când ajung la acele lecturi care sunt relevante pentru ei, atunci când simt că primesc valoare. Așa am decis să investim într-o extindere a serviciului nostru în așa fel încât să oferim recomandările potrivite la momentul potrivit pentru fiecare. Bookster este un serviciu destinat angajaților: mulți dintre abonații din comunitatea noastră discută la birou cu colegii despre ce au citit, își fac recomandări, organizează sau participă la evenimente care au legătură cu cititul. În plus, acum fiecare îl poate lua pe Bookster în buzunar la finalul zilei și își poate alege rapid o carte sau o lectură ușoară și utilă atunci când timpul îi permite acest lucru.”, mai spune Teodora Rădulescu.